Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gogame

Marketing

Tjedni raspored aktivnosti

Prošla su uhodavanja u novoj sezoni. Aktivnosti su nam velikim dijelom vezane uz školske godine, jer velik dio igrača goa je među mladima.
Školske go-sekcije su se već uhodale. To se zasada odnosi samo na škole u Velikoj Gorici, jer u drugim mjestima i gradovima se još ne radi po školama. Postoje, međutim, najave da bi se to uskoro moglo dešavati i u Rijeci. Posebno bi nas obradovao interes za aktivnosti igranjem goa i u mjestima gdje još nema igrača goa, ili možda ja za to neznam. Poznati su primjeri igrača na internetu, koji nemaju protivnika za igru u živo u svom okruženju. Na internetu često nije moguće vidjeti od kuda je tko od igrača i o kome se ustvari radi. Pozivam takove da se jave ( mladen.smud@european-go.org ) . Pozivam i sve one koji žele naučiti igrati go i igrati ga.
Dakle, kao što rekoh, raspored redovnih tjednih aktivnosti je:

Ponedjeljak: od 18:10 – 19:45 - školska go-sekcija u Osnovnoj školi 'Jurja Habdelića' u Velikoj Gorici. Rad na ovoj sekciji se provodi natjecateljski igranjem turnira atari-goa na ploči 9x9. To je namjenjeno učenicima početnicima u gou, koji se još rangiraju po internim kategorijama. Napredniji učenici s kyu-kategorijama igraju natjecanje igrom goa na ploči 13x13.

Utorak: od 18:20 – 19:55 - školska go-sekcija u Osnovnoj školi 'Nikole Hribara' u Velikoj Gorici. Rad na ovoj sekciji se provodi natjecateljski igranjem turnira atari-goa na ploči 9x9. To je namjenjeno učenicima početnicima u gou koji se još rangiraju po internim kategorijama. Napredniji učenici s kyu-kategorijama igraju natjecanje igrom goa na ploči 13x13.

Srijeda: od 19:00 – 22:30 - Igranje za Listu kluba 'Velebit'. Ujedno i druženje uz igranje goa. Moguće je za novodošle i učenje igre. Mjesto igre je Belot-klub 'Velebit' na Trgu Bana Josipa Jelačića broj 15 u Zagrebu. Za listu se igra standardni go uz partije handicap -2.

Četvrtak: od 19:00 – 20:30 – Go-sekcija 'Centra za odgoj i obrazovanje djece i mladeži Velika Gorica'. Rad po programu atari-goa sa štićenicima doma.

Petak: od 17:00 – 19:00 – Rad s mladima u sklopu knjižnice za mlade na Starčevićevom trgu u Zagrebu. Zasada se radi atari-goom na ploči 9x9, ali napredovanjem u kvaliteti igre mladih preći će se na go na ploči 13x13 itd.

Subota: od 10:30 – oko 15:00 – Redovni otvoreni go-turnir Go-kluba Velika Gorica u Centru za odgoj i obrazovanje – Zagrebačka 90 – Velika Gorica. Igra se handicap -2.

Postoje mogućnosti izvanrednih događanja, pa tako danas, u srijedu, je go-sekcija u O.Š. 'N.Hribara' u Velikoj Gorici. U subotu i nedjelju 23. i 24. 10. je u Velikoj Gorici u Centru u Zagrebačkoj 90 završnica Prvenstva Hrvatske po konkurencijama, pa neće biti redovnog otvorenog turnira.

Sa svih ovih zbivanja oglašavati će se u ovom blogu, ako je autor bloga nazočan ili ako dobije izvješće.
Doblogao sve ovo Malden


Post je objavljen 20.10.2004. u 08:15 sati.