Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvaticausa

Marketing

Vikend je ispunio ocekivanja

…Ovaj tjedan imam nekoliko hardcore koncerata u planu, buduci da sam propustila G-Love-a zbog nekih planova u isto vrijeme. A bar mi je ostalo 20 dolara u dzepu.

Vratimo se vikendu. Moji Mimsi su bili izvan grada – Calen na turnirnu u Flagstaffu. Igra hokej, da ponovimo gradivo. Jedno 8 golova je zabio, igrali su 4 tekme. S time da je cetvrtu morao presjediti na klupi. Suspendiran. Malo se zakacio s tipom koji ga je s leda spucao u glavu a sudac odlucio praviti se da ne vidi. Pa je Calen uzeo stvar u svoje ruke. I zavrsio izbacen , a njegova ekipa je izgubila tu tekmu.

Eto sto se dogada kad izgubis zivce. Umijece je znati ostati miran. Svaka budala se zna pokefati. (iako ima iznimaka I u tom pravilu – katkad nema drugog nacina
)

Terri i Phil (Calenovi starci) su odletjeli u Missouri u posjet kcerki Kendall. Studira tamo, dobila je stipendiju za nogomet. Cura igra nogomet otkad zna za sebe , rastura, ali ima sad nekog uzasnog trenera pa pocinje mrziti i njega i nogomet. Izgleda da ce odbiti stipendiju za nogomet samo zbog tog trenera. Ode lova ni za sta!

I tako stizemo do mene. Nakon treninga u petak me pokupila Elke Banks s njenom kcerkom Jalisom. Kod njih cu biti 2. Semestar. Elke je Njemica, strasno simpaticna zena, puno se smije a to obozavam (podsjeca me na jos nekog tko se puno smije, a tu osobu jako volim ;)I ceka me u
Nasicama
). Druga kcer Kaliana je jos klinka al je simpa. Slazemo puzzle, setamo cukca, gledamo crtice… Povratak u mlade dane ;)
Elkin muz Michael je bivsi kosarkas, fora tip.Tek 2 vikenda ih znam, a vec se osjecam super u nihovu drustvu.( Nisam imala pojma da cu se ovako lako ufurati u sve tu…ajd, hvala Bogu )

Jalisa i ja smo se zakacile za Coronado Mall i tamo provele pol vikenda u shoppingu.
Nisam bas shoppingholicarka, vise volim lunjati okolo zbog samog lunjanja, a ne zato sto moram nesto kupiti.
Ali…uvijek postoji ali…jedna majica je odlucila postati moja. Mala, crna (postoji li druga boja?), slatka,…al ne smijem ju nositi u skolu jer reklamira Jack Daniels. A to bi znacilo jednodnevnu suspenziju.



Ali (po drugi put) jedina stvar koja me uvijek razveseli su adidaske. Totalka padam na Adidas…Kupila sam si jos jedne. I to je uljepsalo moj dan! (stvarno sam jadna ak mi patike uljepsavaju dan….LOL…..I’M A LOSER BABY, SO WHY DON’T YOU KILL ME..)


Post je objavljen 19.10.2004. u 19:01 sati.