Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Understanding In The Car Crash

Ne brinite zbog naslova, nisam imao prometnu, nego nazvah svoj post prema genijalnoj pjesmi od Thursdaya, a i upravo skidam s neta jedini njihov album koji mi još nedostaje.
Jučer nisam bio nigdje vani. Bio kod Adama, igrali Magic gotovo do ponoći, a onda došao kući i još malo švrljao po sobi, kompu i knjigočasopisima dok mi se nije spavalo. Popodne je bila padala kiša pa nam je utakmica bila odgođena. Šteta, jer onda bi idući vikend bili slobodni i mogao bih otići gledati Osijeka, a ovako je vrlo vjerojatno da će se opet poklopiti termini, te da neću moći. A volio bih otići, ove sam godine bio samo na jednoj i odigrali su uistinu dobro. No eto, ovako kada ne idem se manje bediram za poraze i sl.
Dobio sam dobar poslić, i to na faksu. Radit ću kao demonstrator iz predmeta Inžinjerska grafika i dokumentiranje, u programu AutoCad, a nadam se da ću dobiti i onaj drugi posao, laboranta. A onda se zna...Imam admin password, mogu instalirati na faksu soulseek i skidati što mi srce hoće na 1gigabitnoj vezi. A soulseek je pun interesantnih stvari koje ili nisam ćuo ili sam ćuo samo stvar ili dvije. Jebeš maxAdsl ako studiraš na ETFu.lol
Bemti, upravo skontah da dvije stvari koje sam skinuo imaju grešku.Bah, sada ću te morati ponovno.
Eh, što da vam kažem, veselim se koncertu dvaestosmog, a ono skontam da to četvrtak i baš tada imam nogomet iliti trening u dvorani, a pošto tu dvoranu plačamo glupo je platiti a ne otići. No to još budem vidio, ipak je dobar koncert, a dugo ih nije bilo.
Joj, eto vidite, inspiracija mi je malo u nježniku tako da bne znam što da pišem, ali pošto sam već na netu neka...I što je najinteresantnije, baš na ove kratke postove bez smisla bude najviše komentara. Ne znam u žemu je stvar, možda u tome što se ljudima ne da ćitati one dulje...:)

Post je objavljen 17.10.2004. u 13:40 sati.