Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Sve pomalo............

GOODYEAR 4.kolo

CIBONA-ZVEZDA
-utakmica kola, obje momčadi su prilično loše posložene.
Velika prednost Cibosa je Žižić igrač koji može zabiti mnogo na low postu, takvih kod Zvezde nema. S druge strane možda i najjači igrač na terenu će biti Vuk Radivojević, stvarno momak igra sjajno ove sezone i dostojno zamjenju Rakočevića. Mislim da će Cibona dobit ovo možda i 20-ak razlike jer je od Zvezde najslabiji srpski predstavnik.

HEMOFARM-REFLEX
-dvije neporažene momčadi, najbolji srpski klubovi ove sezone. Čini mi se da Hemofarm ima više kvalitetnih igrača što bi moglo igrati veliku ulogu u ovoj utakimici. Bit će knap ipak domaći dobijaju.

ŠIBENKA-OLIMPIJA
-po meni nikakve dvojbe u ovom susretu nema, gosti rutinski dobivaju.

SPLIT-LAŠKO
-konačno bi Split trebao pobjediti nekoga, mnogo ovisi o tome hoće li igrati Roko Leni Ukić koji se ozlijedio u Zadru. Split će imat dosta problema s Trohom, ali i mladim Rizvićem ispod koša.

DOMŽALE-ZAGREB
-mislim da su Domžale uvjerljivo najslabiji klub u ligi, to bi trebala biti jedna od rijetkih pobjeda Zagreba u gostima.

GEOPLIN-ZADAR
-i Zadrani bi trebali doći na 50%, Slovan su ispali Modrić i još neki važan igrač(ne mogu se sjetit da ga jebeš).

PARTIZAN-BOSNA
-ovdje bi se moglo dogodit iznenađenje, kad je Vule Avdalović druga ofenzivna opcija nekog tima to dovoljno govori. Daklem tipujem na Bosnu.

ŠIROKI-BUDUĆNOST
-najteža utakmica za prognozirat, mislim da će gosti dobit.

NBA PRESEASON

Glavna vijest za nas je da Zoki Planinić trenutno drži poziciju startnog playmakera, jedini europski play uz Jarića i Parkera. Istina je da nije odigrao Bog zna kakvu utakimcu 7poena 4asista, ali opet bolje od Vaughna 2poena 4asista i još lošijeg Besta.

Vjerojatno najboju utakmicu u karijeri, premda je predsezonska je odigrao Primož Brezec 26poena 11skokova. U istoj utakmici u kojoj su Bobcatsi izgubili od Wizardsa nakon 2 produžetka-odličan je bio Jarvis Hayes 32poena, a malo slabiji Gerald Wallace 26pts, dobar i Emeka Okafor 18poena.

Jučer se je Kukoč odmarao, a Bruno Šundov je toliko dobar da ne igra ni u predsezonskim utakmicama.

Evo da dodam još da ovi kreteni u NBA žele ukinuti tricu, još jedan korak naprijed prema isključivo fizičkoj košarci gdje će u potpunosti dominirati crnci.

HRVATSKA NOGOMETNA LIGA

INTER-HAJDUK
Sutra ću otić do Zaprešića pa očekujete report se te utakmice.

Inače još igraju:
Varteks-Međimurje
Dinamo-Slaven
Zadar-Pula
Osijek-Kamen
Rijeka-Zagreb



FAX

Onaj tip od jučer je danas samo 4 puta rekao bukvalno, dosta je popravio dojam od jučer. Moram naučit nekakvu jebenu knjigu(Uvod u znansteni rad....), 200 starnica nije tako strašno. Ispit je 5.11 mislim da bi akšeli to mogao položit iz prve dosta je jednostavno.



Evo to je to............

Post je objavljen 15.10.2004. u 23:26 sati.