Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/osijek1

Marketing

Cetvrtak

Probudih se oko 9 i iako je vani prekrasno vrijeme tek sad sam dogovorio sa Obelixom da odemo na kavu do promenade..digitalac u pederusu i ajmo..
Na promenadi jos nije prava guzva pa smo Joh,obelix i ja vise pricali nego uzivali u pogledima na suknice i majice...
Obelix( maturnat kao i Joh) ima neku teoriju "Nedeljno posljepodne" pa smo malo slusali o tome..Sad slusam winamp i ostala mi je Dzinoviceva pjesma "Kako mi nedostajes" u play listi sto je i Obelixova svojevrsna himna za za "Nedeljno posljepodne"
Zurim sad na posao pa cu detalje te toerije i par slika staviti navecer ili mozda na poslu.

22:46 - Poslje posla me pokupili Cobra i Obelix i odvukli na promenadu na jos jednu cugu - UZAS, pojeli nas komarci!
Gledam neku Fifa prijateljsku tekmu Francuska-Brazil i smisljam sta da pisem na ovaj blog a Bokiju sam naredio da napise tekst o nastanku Centurionsa za moj drugi blog!
E da, jebem ti blogove kad slike moraju biti 200*150 pixela- kak da stavim neku sliku koja je vislja nego sira- Hotel Osijek se gradi ali to nemogu prikazati ovdje zbog ludih pravila..
Inace Cobra i Obelix su imali namjeru veceras otici malo van a i ja sam u pocetku bio za to ali kad su me komarci izjeli pao mi je moral!
Kada smo se vracali sef mi je javio da se neka zena na Sjenjaku bacila sa zgrade ali kak sam bio vec pred kucom nisam stigao otici to snimiti..

centurion

Post je objavljen 20.05.2004. u 10:43 sati.