Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gamad

Marketing

@@@ The Lemonheads @@@

Bend se razišao malo nakon što su 1996-e izdali album 'Car Button Cloth', najviše zbog učestalih problema s drogom frontmena Evan Dandoa. Slavu i gotovo kultni status stekli su zahvaljujući ranije spomenutom 'It's a shame about Ray', te albumom 'Come On Feel The Lemonheads' izdanim godinu kasnije, tj. 1993. Obradom Simon & Garfunkelove pjesme "Mrs. Robinson" postali su planetarno popularni, te je iz istog razloga naknadno i uvrstili na 'It's a shame about Ray'.
U potrazi za sajtovima vezanim uz Lemonheads kao najaktualnije mjesto izdvojio bih stranice Evan Dandoa. Ovdje možete poslušati njegov solo album 'Baby I'm bored'; vrlo pristojan, lagani akustični album, koji će (baš kao što mu ime kaže) ipak tek malo zadovoljiti nestripljive fanove u išćekivanju novih Lemonheads.
Puno zanimljivije stranice su ipak one fanovske. Na Evan Dando & The Lemonheads naći ćete puno više informacija o bendu, pročitati intervjue, te odabrati između lijepe kolekcije pjesama ponuđenih za download, a podjeljenih u više cjelina kao npr. Live songs (previously unreleased) , B-sides, Collaborations etc...
Ukoliko ste u nedoumici, želite li se pobliže upoznati s Lemonheads, preporučujem pjesmu 'If I Could Talk I'd Tell You', singl sa 'Car Button Cloth', pa ako vam se to ne svidi, nemojte si stvarati uzaludan promet na vašem MaxADSL računu :-)

official site: Evan Dando
fan site: Evan Dando & The Lemonheads


Post je objavljen 15.10.2004. u 11:19 sati.