Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Goodyear 3.kolo preview

Eto tek što se slegnu dojmovi jednog kola, već kreće drugo, tako će bit do početka studenog odnosno europskih natjecanja.

Budućnost-Cibona: u odnosu na lani domaćini su izgubili dva najbolja igrača TOny Stanleya i MVP lige Dejana Milojevića, pošto u klubu vlada besparica nitko od velikih imena nije doveden, tako da je najveće pojačanje povratnik Slavko Vraneš poznatiji kao klada. Iako je i Cibona za nijansu slabija nego lani, ovo bi trebala biti utakmica u kojoj bi bez većih problema trebala slavit. Jedina potencijalna opasnost prijeti od mladog šutera Ivana Koljevića.

Zadar-Split: obje će momčadi trebati nešto vremena da se uigraju jer su im se momčadi kompletirale nekoliko dana prije početka ove lige. Splitov najveći problem je igra ispod koša, a unatoč Baniću taj je segment igre najslabiji i u Zadru. Premda se igra u Jazinama mislim da je ta utakmica potpuno otvorena i mnogo će ovisit o šuterskoj formi Hilla i Vladovića s jedne i Ukića i Rančića s druge strane.

Zagreb-Partizan: crno-beli igraju s dosta pomlađenim sastavom u ovoj ligi, da Zagreb nije ovako raštiman, ponajviše zbog nedostatka Ivana Tomasa, tvrdio bi da je to ravnopravna utakmica, ovako bi se trebalo dogoditi veliko iznenađenje da mravi ubilježe prvu pobjedu, tim više što i Marko Tomas ime neke probleme s ozlijedom.

Šibenka-Helios: Po meni sraz dvije najlošije momčadi, ako je suditi po koeficijentu u kladionicama(1.10 na Šibenku), onda ne bi trebalo biti problema. Inače onaj američki journeyman Guy Rucker već je otišao.

Crvena Zvezda-Olimpija: gledao sam Zvezdu protiv Šibenke i obje utakmice Olimpije. Zvezda je dosta slabija nego prošle sezone, još su bez najboljeg igrača Gorana Jeretina, a kad se on vrati mislim da ne vrijede više od sredine ljestvice. Što se tiče tog Wisnievskog mislim da je tip odličan igrač, ima velik košarkaški IQ, odličan je šuter i uvelike će pomoći Zvezdi, ali njihov problem leži u jadnoj unutarnjoj liniji gdje su sve prosječni mladi igrači. Za razliku od Zvezde momčad Olimpije mi se mnogo sviđa, mislim da su napravili pravi posao ovog ljeta, i ako uspiju dovesti još jednog dobrog centra mislim da bi se za njih moglo naći mjesta i među najbojih 8 Eurolige. Oduševio me mali Portorikanac Andres Rodriguez, razigravač u pravom smislu rijeći. Fantastična kontrola lopte, vrhunski pregled igre i odličan pas stvari su kakve se rijetko viđa u ovoj ligi. Naravno da nije bez mane, jer bi inače igrao u NBA. Uglavnom nije dobar šuter i to je uz nedostatak visine jedini razlog zašto nije izabran na draftu. Vladimer Boisa se promeće u pravog lidera, odlično pokriva rupe pod košem, a i Bocevski je izvrsno krenuo u sezonu. Još se čeka da se probudi Marino Baždarić, zasad Ožbolt pokriva njegove nešto lošije partije.
Jebote kolko sam napisa o ovoj utakmici, još samo jedna stvar slobodno se kladite na Olimpiju koef. je 3 i nešto, a velike su šanse da pobjede.

Bosna-Hemofarm: mislim da gosti iz Vršca imaju najbolji sastva u Srbiji, a to znači i gotovo najbolji u ovoj ligi. Bosni je mjesto u sredini ljestvice, očekujem pobjedu Hemofarma.

Reflex-Slovan: prvak je dobro startao, protiv Slovana bi također trebao lako dobiti.

Laško-Široki: apsolutno otvorena utakmica, teško je nešto prognozirat, ali recimo da sam bliži pobjedi Širokog.

Post je objavljen 12.10.2004. u 20:54 sati.