Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/plastifukse

Marketing

Surprise Party!

Čakovčanka I. Ž. (18) jučer je u Zagrebu, usred bijela dana, iznenada izabrana za Miss Hrvatske 2004. "Do zadnjega trenutka mislili smo da ćemo stići organizirati pravi, glamurozni izbor, ono, s pjevanjem, direktorima u žiriju, Vlatkom Pokos i sve, no kako se rok za izbor hrvatske misice približavao, morali smo to ovako napraviti. Ali to je naše pravo, kao što smo mogli organizirati i izbor samo prema fotografijama ili prema najboljim SMS ponudama zainteresiranih djevojaka", rekao je Milan Šećković Miki, vlasnik licencije za izbor Miss Hrvatske, koji je zakasnjelu organizaciju opravdavao bolešću svoje supruge (ali nije donio ispričnicu).

Djevojke, koje su se na brzinu morale snaći i doslovce preko vikenda pronaći svečanu haljinu koju će nositi na izboru, osim tri izlaska (casual, kupaći i bukkake), morale su odgovarati i na prepredena pitanja žirija poput: "Tko je Milan Šećković?" (točni odgovori: "Onaj ljigavi tip", "Nisam!" ili "Osoba C") ili "Kada bi vas netko pitao: How do you do?, što biste mu odgovorili..." (točno: "Extremely so, thank you no end.", ali priznali bi i "Me love you long time" i "It's OK") i sl.
Očito se najbolje u toj zbrci snašla srednjoškolka iz Čakovca, koja je na izbor sa zagrebačkog Autobusnog kolodvora stigla tramvajem. "Dakako da smo svi bili pomalo ljutiti što se sve ovako na brzinu dogodilo, a haljinu sam nabavila u jednom salonu u Čakovcu. No, upravo me i privuklo to uzbuđenje. Žao mi je što ću Miss Hrvatske biti samo dva mjeseca, ali i ovako je odlično. Super je kad čuješ da su prozvali baš tvoje ime", kazala je vidno uzbuđena I. Ž., koja će se 6. studenoga natjecati za Miss svijeta u Kini.


Post je objavljen 12.10.2004. u 01:30 sati.