Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hohnjec

Marketing

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Kratki komentar sutrašnjih utakmica i savjeti za kladionicu.

GRUPA 1

Češka-Rumunjska X2
-Jedna od najjačih utakmica programa.Domačini će biti oslabljeni neigranjem Nedveda i Poborskog,s druge strane nema Chivua, ali Rumunji su ostvarili već 3 pobjede i ne vjerujem da će izgubiti u protiv bitno oslabljene Češke.

Finska-Armenija 1-Finci su dovoljno jaki da bez problema svladaju outsidera Armeniju.

Makedonija-Nizozemska X-vrlo zanimljiva utakmica, koju bi trebalo izbjeći na kladioničarskom listiću jer koeficijent je mali, a šansa iznenađenja velika. Makedonija je na domačem terenu tvrd orah, u prošlim kvalifikacijama to su osjetili i Englezi. Nizozemska je po imenima daleko jača, ali brijem si da neće osvojiti sva tri boda.

GRUPA 2

Ukrajina-Grčka X-naizgled kad igraju europski prvaci i reprezentacija koja se nikako ne uspjeva kvalificirati na najveća natjecanja ne bi trebalo biti dvojbe. Grci su na Euru bili u ulozi outsidera i mogli su igrati povučeno i na kontre, sad su favoriti što je mnogo teža uloga u kojoj se ne snalaze.
Iz prve dvije utakmice imaju tek 1 bod, a to bi mogli osvojiti i u Ukrajini koja također ne briljira.

Turska-Kazahstan 1-Kazahstancima su ovo prve "europske kvalifikacije" i mogli bi doći do kojeg boda, ali to sasvim sigurno neće biti u Ukrajini.

Albanija-Danska 1-domačini su stavili naciju u trans pobjedom nad Grčkom, ovoga puta protivnici su Danci, a ni oni se neće dobro provesti u paklenoj atmosferi.

GRUPA 3

Luxemburg-Rusija 2-Rusi bi trebalo rutinski odraditi ovo gostovanje, ostalo bi spadalo u velike senzacije.

Slovačka-Letonija 1-Slovaci su krenuli u kvalifikacije sa 7 bodova iz 3 susreta, Letonci imaju 3 iz dvije. To je vrlo važna utakmica za rasplet u ovoj grupi prednost domačinima.

Lihtenstein-Portugal 2-pitanje je samo koliko će golova primiti domaćini.

GRUPA 4

Cipar-Farski otoci 1-dvojboj dva outsidera ove grupe, Ciprani su ipak nivo više od gostiju.

Izrael-Švicarska 1X-potpuno neizvjesna utakmica, Izraelci su uspjeli neizgubiti ba St.Denisu, doma bi također trebali upisati koji bod.

Francuska-Irska 1-era poslije Zidana je počela neuvjerljivo, ipak kad imate Thierya Henrya u momčadi teško je kiksati protiv slabijih momčadi dva puta zaredom.

GRUPA 5

Slovenija-Italija 2-svojevrsni derby, trenutni score između ove dvije momčadi je 1-1-1. Ipak Slovenci su izmjenili momčad, a neigranje Knavsa golemi je hendikep kojeg bi Italjia trebala iskoristit.

Škotska-Norveška X2-gledao sam Škote protiv Slovenca, nisu nimalo uvjerljivi, dapače mislim da su im šanse da prođu u ovoj grupi veoma male. Norvežani su također u padu, ali ipak imaju bolje pojedince.

Bjelorusija-Moldavija 1-Bjelorusi imaju dva sjajna organizatora Hleba i Bjelkeviča, dovoljno da svaladaju bunker Moldavije.

GRUPA 6

Engleska-Wales 1-otočki je derbi, ali ipak sve osim troboda Gordi Albiona veliko je iznenađenje.

Austrija-Poljska 1X-domačini u ovoj utakmici moraju pobjediti, jer su im Poljaci najveći suparnici za drugo mjesto u grupi.
Momčadi su pobjednake, domaćinima mala prednost.

Azerbajđan-Sj.Irska 1-derbi začelja, doduše obje reprezentacije imaju bod protiv Walesa,ali ipak međusobni su im ogledi najbolja prilika da dođu do pobjede. Sj.Irci pobjedu nisu postigli već jako dugo, a u Azerbajđanu su pali Srbi, pa može i Sj.Irska.

GRUPA 7

Španjolska-Belgija 1-Belgijici su u procesu formiranja momčadi, a Španjolci su uvijek među najuvjerljivijima u kvalifikacijama.

Bosna&Hercegovina-SiCG 1-veliki derbi, Srbi nakon dugo vremena u utakmicu s BiH ne ulaze kao favoriti. Baka je uspio složiti odličnu momčad koja će se ravnopravno boriti za odlazak na Mundial. Srbi su s druge strane motivirani, ali u njihovoj vrsti više nema mnogo kvalitetnih igrača kao nekada, atmosfera u momčadi nije sjajna, a i još neke stvari ne funkcioniraju.

GRUPA 8

Malta-Island 2-gosti su s dva startna poraza izgubili gotovo sve šanse da napreduje, ali Malta je ipak Malta.

Svedska-Mađarska-domačini su jednostvano bolji i trebali bi ubilježiiti prvu domaću pobjedu.

Post je objavljen 08.10.2004. u 23:01 sati.