Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ignavus

Marketing

nabacane misli

Jučer sam si kupila preslatke bijele tommy čizme, kad će više ta vražja zima da ih mogu nositi?! Kao da se ništa ne događa, nije više ljeto a nije ni jesen, a bome ni zima. Sve je nekako u znaku onoga što je bilo na ljeto i što će biti na zimu. Nek više odprdi to ljeto, bilo je super al bit će dobra i zima! Ne i za mog dragog, jučer je saznao da mora na misiju u afriku. Jebo vojsku da ju jebo.

Čitam 'Love' od Toni Morrison, odlična knjiga - preporučam! I slušam Paulu Teixeiru, također preporučam.


Bila sam neki dan na pramenovima. Volim ja svoju frizerku al maaajko mila koliko ta žena može pričati! Da li te ljude u frizerskoj školi uče kako lajati sto na sat? Predmet 'lajanje i tračanje' pa tko stane da uzme daha dobiva negativni bod. Kod moje nema tko nije na rasporedu: šefica, kolegice, pripravnice, susjedi, prodavačica u dućanu, mušterija koja je upravo otišla i mušterija koja će doći (hm pitam se što priča o meni kad odem). I stalno ju neki vrag boli. Vrat, leđa, koljeno, ruka ... a ženska je u ranim dvadesetima! I kuka li ga kuka o svojim boljkama. Predložila sam joj da spustimo moj stolac pa da se sjedne iza mene ali to ne bi bilo 'profesionalno'. A maltretiranje mušterija je?

Odabrala sam ovu sliku jer me brine rak dojki. Na vrijeme otkriven potpuno je izlječiv a opet toliko žena umire od njega. Žene, uključite se u sve akcije vezane uz ovu bolest! Darujte novac za mamografe! Ako si nećemo same pomoći, tko će?


Pusa od dee dee

Post je objavljen 08.10.2004. u 18:29 sati.