Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djukagovnar

Marketing

Pissed off...mad....sad...(sorry pms)

Eto danas je petak…Cudno je to…Gledam, gotovo cijeli mjesec sam dobre volje i onda odjednom od niokuda puf evo ti loseg raspolozenja! I to je to doba, to je doba pms-a ili kako ja kazem doba uzrokovano fizickim procesom krvarenja! Odjednom mi sve i svi smetaju. Odjednom gledam svijet i sve sto se dogadja oko mene mracnim, pesimisticnim ocima i pravdam svoje histericne ispade majkom prirodom (za to joj hvala). No, da li zaista stvari koje su nama inace normalne ili osobe tada postaju lose ili tek tada vidimo pravo stanje stvari? Da li sve nase ispade uistinu mozemo pravdati pms-om ili ne? Da li mi cure imamo snage da se odupremo prirodi?
Eto takva me pitanja muce i zivciraju. Mrzim taj period, svaki osjet koji primim, primim ga milijum puta intenzivnije nego inace! Tesko je to…ne mozes vjerovati kako neki fizicki proces moze utjecati na psihu! A zivjela sam u uvjerenju da je psiha najvece oruzje covjeka.
Zivciraju me i ti simpomi koji se javljaju, kao da mi lose raspolozenje nije dovoljno! Osjecam treperenje srca koje me inace zivcira, bubuljice, napuhani stomak i jos prevelika zelja za slatkim, kao da vec nemam dovoljno celulita i masnih naslaga i jos mnostvo drugih nepotrebnih sranja!
Mislim da se primijeti da sam ja u pms-u i ja mozda nisam nadrkana koliko se osjecam tuzno. I pitam se jel imam razloga za tugu ili ce i to proci?
Uvijek si nabijem jedan dogadjaj koji sam ja protumacila na svoj jebeni nacin i onda me on muci tijekom cijelog tog perioda, ali to je nepodnosljivo. Osjecam kao da imam teeeski kamen na *grudima* . Kad smo vec kod grudi Kad ce mi narasti?! Izgledaju ko dvije male kvrzice koje su iz dana u dan sve manje i manje…a u k____ ide mi sve na zivce! Idem si i ja sama na zivce! I mrzim trenutno sve, pocevsi od sebe! Kad sam u pms-u osjecam se kao da me obuzela moja zla blizanka! A jebiga…sto je najgore ne mozes nista uciniti da se osjecas drugacije….tuzno je to…sto nam je sve nametnuto silom prirode?
(mozda ipak jesam malo nadrkana…) Black S
ps:Jedan savjet za sve koji me znaju Bilo bi vam bolje da me u slijedecih par dana izbjegavate, za vase dobro! Evo vam neki nategnuti smajli : )


Post je objavljen 08.10.2004. u 18:01 sati.