Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gamad

Marketing

::: The Beat Fleet - Maxon Universal :::

Na albumu 'Ping-Pong (Umjetnost Zdravog Djira)', ovi splićani dokazali su se kao vrsni storytelleri i odlični zabavljači. Prisjetite se samo 'ST stanja uma' ili 'Malo san maka'. 'Uskladimo toplomjere' nedvojbeno je remek djelo. Pop-magazin Nomad, čini mi se, otišao je tako daleko da ga proglasi ne samo hrvatskim albumom godine već i najboljim svih vremena! U najavama albuma 'Maxon Universal' TBF-ovci su naglašavali malo drugačiji pristup, tj. prelazak na žive instrumente. O.k., tu su živi instrumenti, ali gdje je nestao 'beat' ? Luky-eva produkcija je standardno dobra, međutim stjeće se dojam kako su same pjesme dosta pretrpjele u prilagođavanju tom možešsimislit novom zvuku. Ili se ipak radi o pomanjkanju inspiracije?
U svakom slučaju, meni je ovo korak natrag za Beat Fleet. Ako bih trebao izdvojiti jednog favorita sa novog albuma, bila bi to 'Nostalgična', te bih zatim nostalgično preporučio prethodna dva albuma, ako su vam kojim slučajem promakla.

Ocjena : 3

Na stranicama www.tbf.dalmatino.de možete saznati više o bendu, novom albumu. Također, ponuđene su na preslušavanje četiri pjesme sa 'Maxon Universal' + ST stanje um-a, izvedba uživo sa klapom ISKON na večeri dalmatinske klape. Na kraju, ako vam se moje viđenje TBF-ovog novog albuma nije svidjelo pročitajte i recenziju jebenog Zlatka Galla, kojem je ova transformacija super legla.

Post je objavljen 06.10.2004. u 18:30 sati.