Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/gamad

Marketing

::: Mousse T - Right about now :::

'Is it 'cos I'm cool...' Zvuči poznato? Nisam zapamtio iz koje je to reklame (vjerojatno VIP?), ali pjesmica mi je ostala u uhu i još uvijek ne izlazi van. Vokal u pjesmi pripada Emmi Landford. O njoj još uvijek ne znam ništa, osim da na novom Mousse T albumu gostuje još na dvije stvari koje su također potencijalni hitovi. Pa niti ime Mousse T ne zvuči jako poznato. Tek da spomenem kako se radi o njemačkom producentu koji stoji iza hitova 'Horny', te 'Sex Bomb' koju izodi uz Toma Jonesa na njegovom albumu dueta. I 'Right about now' je koncipiran tako da na svakoj pjesmi gostuje neki vokalist, a sam naslov albuma je, pretpostavljam, svojevrsni hommage Fatboy Slimu (...ijopet on!).
Na početnoj skladbi, izvrsnoj 'Underground' je tako gost Hugh Cornwell (ex-The Stranglers) koji pjeva o prljavoj strani industrije pop glazbe. S druge strane, 'Music makes me fly' govori o užicima konzumiranja iste. 'Sex has gone' sa Roachfordom u glavnoj ulozi je klasičan disco, a eklektičan krug zatvara blues 'Just look at us now'. Album je kao bogom dan za neinspirativne DJ-e, koji ga mogu višekratno upotrebljavati unutar jedne večeri.
...eto još jednog odlikaša.

Ocjena: 5

Pod nazivom 'All nite madness' (što je naziv jedne od pjesama, u Grace Jones stilu, koja se također nalazi na albumu), uradak možete skinuti sa stranica MP3 Spy. Možda vas ovdje razočaraju neka ogranićenja downloada, međutim, nađe se tu i puno lijepih stvari.
Za preslušavanje albuma i bolje upoznavanje s Mousse T prošećite do www.free2airrecordings.com/mousse-t.


Post je objavljen 05.10.2004. u 17:31 sati.