Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/djukagovnar

Marketing

We are not alone!

Moje drustvo I ja se cesto znamo naci navecer na crvenoj zgradi I tak malo se zajebavamo I uvijek bude super…jednostavno taj osjecaj koji se stvori u tebi kad si na zgradi ,oko tebe nema onih velikih zgrada sa ruznim fasadama vec nebo i tvoji divni prijatelji… Ja inace obozavam proucavati svemir ,pojam svemir me jednostavno fascinira! Toliko toga je neistrazeno i to dokazuje da ljudski um nije svemoguc.Ppostoje stvari koje ne zna nitko cak ni oni prirodni geniji …kod nekih pitanja u svemiru svi smo jednaki , tj. glupi!
Anyway, razmisljala sam o aliensima. Svi ih zamisljamo kao male zelene il da su nekog neobicnog oblika ,no sto ako su oni u obliku nas, tj. ljudi ,samo sto zive na nekom drugom planetu i imaju drugaciju kulturu? Sto ako je Bog npr. stavio njih na jedan planet, a nas na neki drugi i sad On gleda kak se mi razvijamo…mi smo otkrili prvo vatru ,a sto ako su oni odmah otkrili struju il tak nesto ili sta ako oni jos uvijek zive u spiljama onako primitivno?! Postoje mnoge opcije i nijedna nije ni tocna ,ali ni kriva zapravo mi to ne znamo. Ali sto je je, aliensi postoje i to je tako. Jer postoje i nekakvi dokazi za to pa negdje iznad Sibira se jednom pilotu iznenada ispred aviona stvorio leteci tanjur ! Jednostavno ne vjerujem da u beskonacnom svemiru postojimo samo mi! E i zivcira me kad kazu da su otkrili zivot u svemiru a ono to neka pisljiva bakterija na marsu i mean what the fuck?!
Uglavnom moguci zivot moguc je na Jupiterovom mjesecu Europi i ceka se da sonda dodje tamo ,al i to ce potrajati…bas bi bilo zakon da otkriju neku civilizaciju za vrijeme nasih zivota ,ali mislim da nismo mi te srece…e i jos nesto inace sam pojam beskonacnosti meni je nepojmljiv jer ja sebi ne mogu nesto predociti a da to nema svoj pocetak i mora ,a beskonacnost nema ni jedno ni drug i zato ja ne vjerujem ,tj. ne mogu vjerovati da je svemir beskonacan! Svemir je tako cudesan i ima bas strava stvari vezanih za svemir za koje se nadam da cu ih imati priliku vidjeti ko npr Aurora Borealis ili kisa meteora! Ili cak mozda jednog dana budemo isli na mjesec? (da da)
Inace prsten asteroida se nalazi iza Marsa sto je poprilicno blizu Zemlje i ajd sad zamislite kak bi bilo da nam padne (opet) neki asteroid sto je moguce…najveci asteroid je Ceres 933km! ili Vesta 560 km i Pshyce 250 km! Nismo ni svjesni da svaki dan mozemo umrijeti…dogadja se… pa kak su izumrli dinosauri!?
Uglavnom ja sam sad tu nabacala puno recenica bez puno smisla i koje ne cine bas neki zanimljivi text al ko ga jebe…valjda cete skuziti poantu ,a to je da nismo sami u svemiru! Mozda su cak medju nama…grrrr
Once again, Black Sis*


Post je objavljen 05.10.2004. u 14:19 sati.