Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

jest! usitinu je bio danas!

Ne mogu vjerovat da se danas fakat održao ispit.. iliti nemrem blivit. A još manje vjerujem da su tom liku dozvolili da predaje na faksu! MIslim, stari Metuzalem je totalno ispario! Kvasina.. A lud ko šlapa. I kaj je najbolje- djeluje suvislo (za razliku od jedne profe koja usred predavanja o biljkama odluta nekako do današnje politike, šarenih ukrasa koje danas nosimo mi mladi, kao da smo pleme u Africi i umjetnosti koja je prije bila čak i u popravljanju cipela, a danas se sve prodaje pod umjetnost, a u biti je, ne znam, žvaka na toalet papiru..). Svaka čast dragom profesoru! Osim kaj je na ispitu malo zabrazdio, pa je poveo monolog o tome kako su indeksi na ispitu kao putovnice na granici, i kako dolazi smak svijeta, a Seve nemoralna, i kako valjda i mikrobi imaju svoju Severinu... Al svako ima svojih faza.. Najbolja je definitivno bila definicija mikroba-nakon mog baljezganja, ispalo je da je najbitnije bilo reći kako su "mikrobi mali organizmi". Ma da?? Tako naime treba odgovarati na faksu..
Al sve 5. Lososs riješila godinu, očistila sve i sad mirne duše i radosnih peraja pliva u drugu godinu svoga fakultetskog obrazovanja.. =)
Inače, u subotu bijah u Močvari..A danas u dućanu sretoh lika iz Močvare kojeg upoznah dok su bili ono na Visu, i ove god baš u Komiži, i lik sad kod mene u faking konzumu prodaje s nekom ženom slike.. Da mu je dopizdio posao u MOčvari-previše posla, a premalo para. I zato je u subotu dao otkaz i napio se ko vol.. Zato ga valjda nisam ni vidla tamo u subotu. (A vidla sam onog njegovog frenda, njima dvojici uvijek miješam imena, jer sam ih upoznala zajedno, a kasnije su zamijenili strane, pa više nisam znala jel lijevi ili desni taj kojeg sam upoznala prvo, a imena nisu ...blah. Vidim da ovo objašnjavanje nikud ne vodi-- Uglavnom, miješam ih. Ja zbunjena. ) Valjda je ležao u nekom grmu i brojao leteće krastavce..

Enivejz, htjedoh napomenut da mi ja danas stara opet prolupala. Al sve ok. Pretpostavljam da nije nenormalno pitat osobu koja za 3 dana ide u Prag gdje je točno smješten frend kod kojeg će spavat i slične sitnice. POgotovo jer me svaki dan gleda kako ne radim apsolutno ništa i sve odgađam za sutra, jer "ima još vremena do puta.."
Hihihihi..
Obećajem da ću jednog dana nešto obaviti na vrijeme.. =)



Post je objavljen 04.10.2004. u 00:07 sati.