Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/kosiljic

Marketing

Mi smo jako loša ekipa

Da baš to moram reći, iako se nadam da će biti bolje...Nakon prošlogodipnjeg drugog mjesta u ligi i drugog u kupu, ove godine smo startali s tri poraza...Današnji 6:2 posebno boli jer smo svi totalno vjerovali u sebe, i uopće nismo bili loši, ali eto zadesilo se...Ja sam otpao iz prvog sastava, ali izgleda da ću nakon danas opet biti u njemu...Naime, i mi u ekipi imamo sindrom "Niko Kranjčar" pa je tako danas od početka na gol stao trenerom sin i primio 6 komada, a ja sam ušao zadnjih 5 minuta i izvadio četiri zicera...Bio sam strašno nervozan, jer sam znao da trebam danas zaigrati jer osjećao sam se odlično. Slijedeća je protiv Čepina, isto kao i mi su startali samo sa porazima, te ako to izgubimo smo u govnima, no bit ćemo spremni još poglavito zato što sam od četvrtka počinju treninzi u dvorani.
Bio sam na Lanu i danas, bilo je ok, no već sam kod kuće...Čeka me sada zadnja noć duljega spavanja prije faksa, onda će takve noći biti samo vikendom i danima kada nemam ništa ujutro.No ipak sam morao doći na net, a zadržat ću se još malo.
Nakon nekog vremena opet ću napraviti nove download pjesme, no ovaj puta dići ću na pet, a objašnjenja svake pjesme će pisati u postu, a tamo u boxu s lijeve strane bit će samo linkovi, i tamo u tom postu će te moći komentirati pjesme.
Upravo slušam King Prawn...Imam to već nekih godinu dana, no tek sam prije koji dan skontao o kakvom odličnom bendu je rijeć i sada ga slušam što češće, trenutno je pjesma Day In, Day Out. Najbolje od britanskog što sam ćuo moram priznati, jer inaće ne volim britanske bendove, sve što bi trebalo biti punk je ili onaj 70's crap ili nešto što, ne znam zašto, pokušava zvučati tako. Cijenim ja tu glazbu ali meni je to prazno, tim bendovima kao da nešto nedostaje u zvuku.
I na kraju meni omiljeni dio posta, a to je onaj u kojem moram objasniti što sam htio reći, a niti sam ne znam...Ma najiskrenije boli me, glavno da ja pišem, i da se kao što moj prijatelj koji se ovdje u komentarima potpisuje imenima stripova kaže kreativno ispražnjavam...

P.S. sada na kraju sam ipak odlućio da neću staviti sada stvari...zbog nekog razloga mi se net skroz spaja na 33.6 a to mi presporo za takav poslić...Tokom dana ću staviti sigurno...

Post je objavljen 03.10.2004. u 01:46 sati.