Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ignavus

Marketing

my shit list

Nadrkana sam i želim napismeno staviti što me sve živcira:

* ljudi koji sretnu nekog na cesti pa se pozicioniraju posred puta i laju li ga laju. Pošto su ulice u ovom gradu preuske ne možeš ih zaobići pa tek glasnim puhanjem ih možeš natjerat da se razmaknu da prođeš i onda se prave kao da ti čine uslugu

*roleri na jarunu koji se rolaju na cesti. Nemam ništa protiv rolanja, štoviše podržavam svaki oblik fizičke aktivnosti, i svjesna sam da na dijelu jaruna nemaju druge opcije nego voziti se po cesti. ali jebemumater normalna osoba kad čuje auto iza sebe se pomakne u stranu. a neee, ne i oni! Halooo ljudi, auto je jače od vas i cesta je rađena za njega! Ne tražim puno nego samo da se, kao i pješaci, držite ruba. Vozim se jedan dan po jarunu i neka debela krmača, utegnuta u bicke i topić se ležerno rola ispred mene, a ne mogu je zaobići jer ima auta u drugom smjeru. Vozim se iza nje i debela se ne želi maknuti. Sjela sam na trubu, mislim da me cijelo jezero čulo. Onda se ona okrenula (a to traje jer ima vrat kao sova) i kad je vidjela da gazim na gas je frknula. Marš u k, trebala sam te pogaziti!

*prodavačice u finijim dućanima koje te gledaju kao da su naspram tebe elita s 5th avenue. Halooo nisi vlasnica dućana, radiš za minimalac isto kao i ljubazna teta u konzumu! A ja, za razliku od tebe, imam novaca da platim artikle koje prodaješ!

*konobari kojima je teško doći do stola i poslužiti gosta. Budalo to ti je posao!

*svi Hrvati koji se prave da su najpametnija nacija na svijetu i svi drugi trebaju biti zahvalni što imaju tu čast da dijele planet s nama. I seru o zemljama u kojima nikad nisu bili i ne shvaćaju da prihvaćaju glupe stereotipe. I pizde što nekakvi amerikanci ne znaju gdje je Hrvatska. Sjećam se, na zadnjem svjetskom prvenstvu u nogometu, igrali smo protiv Ekvadora. Samo se o tome pričalo tjednima. I onda je na tv-u bio prilog, išli su po gradu i pitali ljude gdje je Ekvador. Ne treba spominjati, nitko nije pojma imao! I onda su na kraju ulovili jednu mladu damu koja je uvrijeđeno izjavila "šta me to pitate, pa naravno da znam, nisam glupa! U Africi!". Ili ona biserka u milijunašu koja ne zna s kim Hrvatska graniči. I zašto bi onda jedan amerikanac morao znati gdje smo mi na karti?

*ima toga još al sad nemam vremena. Uf al dobro sam se ispuhala. dee dee

Post je objavljen 02.10.2004. u 18:40 sati.