Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anderlon

Marketing

Zaklonjen u Fresh listi

Eh, baš je to dobar osjećaj. Bit gotovo incognito. Moć pisat i ne pazit što pišeš. Oduvijek me kočilo to što nisam anoniman kao svi ostali i to što da sam u redakciji Bloga i što kao takav moram paziti što pišem. Da moram biti politički korektan i da ne smijem čovjeka koji sere sterat u pizdu materinu. Dok on mene može. Da se ne mogu posvađati, a volim se posvađati. Zato mi paše biti off i pisat što mi se sviđa.

Sad mogu i svom prijatelju trapuli reć ono što sam mu već rekao na telefon kad sam onomad popizdio, da sere. Jer ionako nitko to ne vidi. Nisi pojma imao o čemu pišeš, trapula. Jebote, ja pijem s tobom kavu ćešće nego s debelomkravom koju želiš izgnat iz Cool liste. Da ljudi znaju da se znamo, krv bi mi popili jer bi pričali da te držimo, tebe konja i svađalicu, na Cool listi samo zato, jer si mi prijatelj.

Eno, Nikola se ljuti na svom blogu i Forumu što je maknut s Almost cool liste. Ne razumije da mu radimo uslugu. Jer može bolje, al se opustio. I trenutno ima 160 boljih. Uspavao se narod na lovorikama.


Post je objavljen 30.09.2004. u 21:40 sati.