Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/glup

Marketing

Jedan sasvim opasan post :-)

Malo me koja situacija može isprovocirati toliko da poludim, barem na van uvijek ostanem nekako smirena i trudim se mirnim putem razgovarati i konstruktivno raspravljati. Osim toga, mišljenja sam da je puno vrijednije živjeti smireno nego se živcirati. Pa fakat pokušavam da tak nekak i živim.
Ali ovi slovenci ( a namjerno je ovo malo slovo ), ova gamad koju moramo zvati susjedima, jednostavno su me totalno izbacili iz takta. Kako konstantno lažu, lažu, lažu i opet lažu, ne želeći priznati istinu da TUDI TUKAJ NI SLOVENIJA! Joško Joras, svi ministri i Rupel poljubite mi moje pozamašno hrvatsko dupe i voč maj lips: i Sveta Gera, i Piran, i sve, sve je to Hrvatska, sve je to zemlja Hrvata i onih koji je vole kao takvu, u koju vi možete doći SAMO kao turisti ili ako baš inzistirate, možete se tu i doseliti ali zapamtite da je to tlo isključivo i samo hrvatsko, naše, i nećete ga dobit nikada nikada nikada nikada. NIKADA.
Ja sam u svojoj maloj plavoj glavici uvjerena da će kad tad slovenci žudjeti za našom pomoći, jer nama treba samo da se počnu paliti lampice u glavama i da se zasuču rukavi i bit će bolje. I voda, i drvo, i cvijeće, i ekološka poljoprivreda, i turizam – sve će to krenuti ( nadam se prije nego budemo u 99% vlasništvu stranaca ). A onda će oni, jer će biti još jadniji nego mi, pričat svojoj djeci pričice o tome kako mi njih u biti zajebavamo, jer im nitko više u onoj groznoj europi neće davat podršku. ( Ivana Brlić Mažuranić & Maja v sodelovanju )
Draga Doris Pack, ne znam zašto, nikad te nisam voljela, ali draga moja, ovih dana te volim jer si imala snage reći – kaj oni seru??? Ovo što traže nema nikakvog povijesnog pokrića, imali smo ovog malog zmotanog Račana za premijera koji je napravio glupost, ali ne mogu se sad oni vadit na to. Proći će njima ti njihovi izbori, znam da su ovo samo jeftini načini za dobivanje glasova, ali kako si uopće jedna europska zemlja koja se diči nekom tam civilizacijom može dopustiti da prema potrebi glumata da je dio susjedne države u biti njihov? A ovi naši političari sve nešto fini, sve bi oni na lijep način. Teško je biti političar. E nekad stvarno poželim da nam Rojs bude diktator. Pa bi vidla ja Jorase i kompanije kak bi izigravali velike slovenske domoljube, a usto tražili povrat pdv-a za namještaj na prijelazu granice.
O Bože, ne daj mojoj Hrvatskoj u Europsku uniju. Ne daj da dijelimo granice, novac, zakone, kulturu, kadtad jezik sa slovencima i njima sličnima.

Sad sam se malo ispuhala. Oprostite na žifčanoči, ali ja nemrem vjerovat da je svijet odraslih ovako šugav i nepravedan.

Evo za opuštanje jedan brzi :-)

Poslije seksa on vidi jednu sliku na stolu i pita:
- "Tko ti je ovaj, muž?"
- "Ne."
- "Ljubavnik?"
- "Ne."
- "Brat?"
- "Ne."
- "A tko je onda?"
- "Ja prije operacije!"


Ako se vratim živa s Kosova, javim se za koji dan! Pozdraf!



Post je objavljen 30.09.2004. u 19:55 sati.