Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/itnews

Marketing

Blogosfera: Webby Awards dodao blog kao novu kategoriju

Na 9. po redu dodjeli međunarodnih Webby Awards nagrada 2005. godine po prvi put blog kao kategorija.

Svjetski priznata Međunarodna akademija digitalnih umjetnosti i znanosti sastavljena je od preko 500 članova, redom umjetnika, poslovnih ljudi, IT i dizajnerskih stručnjaka, kreativaca i poznatih javnih ljudi. Davne 1996. godine, u samom početku razvoja interneta, akademija je utemeljila Webby Awards, organizaciju koja nagrađuje odličnost u web dizajnu, kreativnosti, korisnosti i funkcionalnosti.

Osme po redu godišnje nagrade Webby Awards okupile su preko 100 milijuna raznovrsnih uradaka a samo jedan dio njihovog izbornog pogona, Peoples Voice, generira 175.000 jedinstvenih glasova u 30 dana koliko glasovanje traje.

Zbog naglog razvoja interneta i dostupnih tehnologija Webby Awards su proširili svoju listu sa oko tridesetak novih kategorija koje se ocjenjuju. Jedna od novih kategorija je i blog. Tako će se za 9. godišnje dodjeljivanje nagrada po prvi put moći prijaviti i bloggeri bez obzira na temu o kojoj pišu. Sam ulazak u konkurenciju olakšat će vas za 95 US dolara a krajnji rok za prijavu je 17.12.2004.


Post je objavljen 28.09.2004. u 23:55 sati.