Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trash

Marketing

dig your own hole

bacih jedno pisamce danas koje vjerujem da ste i svi vi dobili ovih dana. od HBO-a. + uobichajenu masu letaka od lokalnih pizzerija (mislim da kum vodi, a i A1 i meduza su blizu, po broju letaka koje nam uvaljuju). vracham se ja doma iz grada i kao uvijek looknem u poshtanski po povratku ili odlasku i kao nema nishta, a kod nekih susjeda vidim to pismo od HBO-a, i ja kao ljubomorna, zashto su oni dobili a mi nismo:( vech sam im htjela ukrast pismo, al onda si mislim, pa mozda su i naka uvalili al se ne vidi. onda sam krenula u potragu za kljuchem od sanduchicha koji mi visi na onom na chemu vise kljuchevi zajedno sa josh 8 drugih kljucheva (a ni jedan od njih ne otvara vrata MOJE kuche:( da, i onda otvorim sanduchich i na pod mi padne par pisamca od banke za gazdarice (ta zena valjda ima otvoreni rachun kod svake postojeche banke u RH, a strah me pomisliti koliko poshte dobiva u nizozemskoj i italiji di josh boravi), rachun za fodu, leci od pizzerije neke nove i to pismo od HBOa. sve fino, pristojno napisano i ja kao wow, super, bit ce filmova. mislim si da se to kao uvodi za cijelu zgradu i te spike... i chitam i onda na kraju... sad sam vech zaboravila al znam da je bila neka cifra od MASU MASU para za ukljuchenje i josh mjesechna pretplata. i onda gledam filmove i svi neki žnj (evo, i prvo slovo s kvachicom napokon na mom blogu jer stvarno nisam znala kako to napisat). al kad budem bogata cu si nabacit TELE+ (s original karticom, aha)
lately bacam i masu toaletnog papira. mislim, uvijek bacam, svaki dan, masu toaletnog papira ali sad ga bacam iz drugog razloga nego inache. preuzeo je ulogu papirnatih maramitza. zaboravim ih kupit a nos curi li curi. malo sam predugo glumila ljeto i prozrachivala stan svaki dan. i onda jossh kad mi vjetar udara u glavu kad vozam bicikl to ne ispadne too good.
i pochela sam jest pashtetu opet. tako da skoro svaki drugi dan bacim jednu "konzervicu" (ne pada mi sad na pamet rijech prava... postoji li?). ili jetrene ili chajne. ovisi koju mi daju u menzi. i frutabelu sam pochela derat, to je ona fructalova verzija cornija (kojeg btw ne volim! valjda jedina osoba na ovom planetu, ili barem jedina iz mojeg okruzenja) koju su isto pocheli dilat u menzi. ja ih redovito 5 drmnem, shto znachi ukupni 10 (platish 1 dobish 2 spika, ali oduvijek i zauvijek, ne znam zashto). dakle 10 omota frutabele u ovih par dana. i, ako moze jedan advice - nemojte od naranche uzimat, shumsko voche je top!

Recycled materials can return to the marketplace in as little as 30 days.


Post je objavljen 24.09.2004. u 21:33 sati.