Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/goskola

Marketing

..... ovo ništa ne razumijem .....

Čuo sam komentar čitateljice pravila igranja na ovome blogu i bi mi jasniji problem korisnosti ovoga materijala ili bolje reči njegove upotrebljivost. Početnicima u ovoj igri, ovaj materijal, a pogotovo ovo u novijim postovima, potpuno je nejasan, pa čak i zbunjujući.
Da bi razumjeli što se radi potrebno je razumjeti pravila i osnovne zahvate u ovoj igri. To je obrađeno u prvim postovima bloga. Sjednete uz PC i pročitate, pa i odprintate i opet čitate, Krenete dalje i opet slična situacija.

Pa, o ćemu se radi. Nije dovoljno pročitati, pa čak i proučiti. Potrebno je sjesti i igrati. Nađite si protivnika. Najčešće je to netko od prijatelja. Pokažite mu ono osnovno o stavljanju kamenčića i zarobljavanju i krenite. Naići ćete na neke probleme, pa onda pogledajte taj materijal dalje. Ako učite nešto, za što još neznate pravu upotrebu nije lako. Igrom će doči pravi trenutak za usvajanje novoga znanja.
Da, nije ništa čudno da ne razumijete. To je normalno. Možda sam pogriješio ja što vas ne upozorih na to. No, taj materijal ipak nekome služi. Ima onih koji su već savladali prethodna znanja i ovo novo im je zanimljivo. Sve ovo je udžbenik. Zamislite da udžbenik engleskoga koristite počevši od kraja.
I ovi maleni, na slici u postu, vježbaju igrom odmah po naučenim prvim koracima u ovoj igri. Igraju do prvog zarobljenog kamenčića pred čitavim razredom.
Mogući su i još poneki problemi u učenju ove igre. Imate na raspolaganju i moj e-mail za pitanja. mladen.smud@gzaop.hr

Sa štovanjem i ne brinite sve je to u redu Mladen

Post je objavljen 24.09.2004. u 15:24 sati.