Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/cocktailbridge

Marketing

Nakon Pule

Prekjučer je završio bridge festival u Puli. Bilo je odlično! Ovo mi je treća Pula i najbolja do sada, što se vidi i na rezultatima. Više zadnjih mjesta u raznoraznim konkurencijama.
Pobjedio je po običaju autobus Poljaka. Ove godine su stigli i neki strašni, što im vrijedi kad im imena ne možeš izgovoriti. Kad Poljaci sjednu na stol i počnu nešto natucati engleski samo odmahnite rukom i kažite staru Poljsku brojalicu : Mlinarčik - Urban - Lato - Zmuda - Deyina - Boniek. Onda smo odmah naši. Inače čuo sam priču da kvalitetan poljski par nabavite za stotinjak eura po sjednici. Ne znam samo koliko bi platili par Kobašewsky - Kowachewsky koji su se pojavili na drugoj sjednici para. Dva mlada uglađena poljaka, sa urednom košuljom gurnutom u bermude, parom sandala iz kojih se sjaje izlizane čarape sa kvalitetnim ruskim satovima čija muzejska vrijednost je neprocjenjiva. Pojavili su se tiho i otišli u legendu. Ostavili su nam uzrečicu 'Aj plej šči'.
Izvorka, Tihana, Bato i društvo su osvojili mix tim. Nikica i Marina su ostale druge na Mitchellu. Te rezultate ćete već saznati i iz drugih izvora. Meni je najbolji rezultat od Dubrovačkog para Kovač - Zvrko koji su ostali trinaesti na butleru. Ništa posebno? Možete bolje? I sa 92 godine kao gospar Jerko?
Poslije je svima objašnjavao kako su imali pet nula i kako im je pobjeda izmakla za malo.
Nagradu za najbolji juniorski par je pokupio Kovač - Klanjšček. Ukupno dva Kovača i svi ostali između njih.
Blog nisam vodio, internet je bio urnebesno skup. Zato sam se kupao i plivao među meduzama. Bila je i skupština, donijela je puno lijepih stvari ali ne smim kazat.

Post je objavljen 20.09.2004. u 23:37 sati.