Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

učenje-lososs na zadatku!

O da, obožavam dane koje provodim u apsolutnoj neradici, ubijajući vrijeme buljeci u neki od mnogobrojnih ekrana u kucanstvu(komp/teve/mob) ili u zid, ili jednostavno u prazno. A sve za potrebe priprema za "ozbiljno ucenje".
Za tjedan dana mi je ispit. Pročitala sam prvu stranu bilježnice. Za to mi je trebalo 4 dana.
Ali ne bojm se ja za svoju budućnost, egzistenciju i takve sitnice- o ne!
Glavno je da znam što je koji kandidat iz BB-a po horoskopu, koji je zauzet, slobodan itd. Nije li upravo FASCINANTNO da je čak četvero kandidata po horoskopu vodenjak?? Uz još jednu škorpionku, možemo (primjenom komplicirane računice 12/3=4, 5>4) sa sigurnošću zaključiti da je PREKO TREĆINE kandidata zapravo vodeni znak! Uf, sva sreća da imaju jacuzzi...

Također je bitno napomenuti da je danas Sabrina, mala vještica, naučila bitnu lekciju o tome kako ne valja biti ljubomoran, Paul je savladao želju da gleda cijelo vrijeme u Lisine sise (ipak ih je dala povećati) i posvetio se više Jamie, a u Gilmoreicama smo doznali kako nije u redu vuči dečka za nos, Lorelei se pomirila s Lukeom, rekla roditeljima za Chrisa, a Rory se odlučila za svog dragog i više ne pati za Jessijem kojeg je (oh ne)-poljubila,prevarivši time dragog, a on sada (o ne, joj ne)-brije s drugom trebom naslonjen na drvo(đubre). Podijelit ću s vama i novo saznanje da slanovodni krokodili ponekad zalaze u boćate i slatke vode, dok su slatkovodni općenito vjerniji svome staništu. I da, opasno je bacati mreže u vodu jer tako, posredno, ubijate jadne krokodile. I kujici Sui su krokodili sumnjivi (vrlo bitna napomena).

Oni kojima se također bliži ispit, razumiju o čemu govorim.

Idem sad pospremat sobu... (Ovo radim rijetko i ne-temeljito, jer nikad se ne zna kad će uletit neki kolokvijić, a ako soba bude stvarno uredna, morat ću učit. Zbog toga je uvijek bar jedna prljava čarapa u skrivenom kutku sobe hehe)



Post je objavljen 20.09.2004. u 17:10 sati.