Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lososs

Marketing

je li to moguće??-www.magic.hr

Osim što sam jedan od rijetkih luzera koji ovaj petak navečer (pise subota,al u biti je 00:23h-meni nije novi dan dok se ne probudim..)provode doma, spadam u još rjeđu kategoriju totalnih jadnika koji polože ispit i nemaju se s kim zapit...
Jad i bijeda.
I što još bude? Internet zakaže.. Bezobrazno i nadasve nehumano od njega.. Ko bi reko da je tako nehuman, jel.
Veza ubi-bože-spora, na iskon se neće priključit, blog ne otvara.--nemam s kim podijelit sreću..ni frustracije. Danas sam pametna išla se rolat, i još sam ne-pušila cijeli dan, i šta reći-organizam prepun kisika. Oksigeniram sve okolo. MOgla bi biti lososs-oksi-ekšn--novo revolucionarno sredstvo za oksigeniranje svega i svačega, i samim time-za uklanjanje mrlja s tepiha, fotelja, kućnih ljubimaca, odjeće i inih lako-zaprljivih objekata!
Upravo sam bila na chatu na www.magic.hr.
Dozlaboga LOŠE!!! Osim što sam popizdila jer da bi vidio što ima novo na ekranu, moraš utipkat nešto i poslat to (Uglavnom ljudi onda šalju točkice..), ono što sam vidjela je bilo pregrozno! Neka cura je cijelo vrijeme pisala isto slovo. H. Kasnije S. Da, VELIKO SLOVO S. Mora da je imala kaps lok, ili onaj prokleti shift. AAAAA oči bole. Imat ću doživotne traume od slova S i H. Koji se uzastopce ponavljaju. U nizovima. Kolonama. Redovima. Bez početka i kraja. Po cijelom ekranu. Ne. NEEE!!
Duboki udah..izdah.. joga.. ptičice pjevaju negdje u šumarku. Gdje je sad zora i gdje ima ptica. Tamo pjevaju. Sad. Upravo u ovom trenutku.
Ovo je dobro. Tu bar mogu i psovat. Ako baš želim. I mogu pisat koliko želim i vidjet CIJELI ekran u isto vrijeme! SImultano pisem i vidim sve! WOOOw..
Ljudi, ne idite na taj chat. Stvarno. Nemojte.




Post je objavljen 18.09.2004. u 00:23 sati.