Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrtvimacak

Marketing

PUNO VIKE NIZASTO

polozila, popila pivu. nisam dovrsila niti jedan cik, samo sam okolo zicala koji dim.

dosla sam na ispit mrtva jos od jucer. ujutro, nakon ritualnog davljenja velikim kolicinama vode i podrigavanja, skontala sam da sve oko mene bazdi na grass. podocnjaci do poda (odstupanje od uobicajenog do koljena), strgani shirt kamufliran razderanom jaknom and i was ready to roll (ah, ma da, ne trazi mi se drugi izraz), spremna za jos jedan velicanstveni trijumf, kad ono, nista.

recite mi sto je rana, pokazite na kojim mjestima zaustavljamo krvarenje i kako bi imobilizirali potkoljenicu? bas sam se nabrijana uputila prema vlastitoj potkoljenici (noga istegnuta) i pocela objasnjavati masuci naizmjence rukama, vratom i doticnom potkoljeniciom, kad je zena rekla "dosta". ali ja jos nisam zavrsila. uputila sam joj bamby pogled i uzela svoje papire. razocaranje. to je to?

mirno i spokojno, popila sam pivu i nasla blizu birca maminu klompu kojoj joj je cucak s kojim redovito trci po zaobilaznici uspio maznuti. ona i njezin cucak i Silvija ( sa velikim zlobnim S, kao SS, ili Sotona, Sljedoljed, Saobracajna nesreca, Sabljozubi tigar).

idem skuhati rucak i gledati dinu.

ah, imam jos jedna zajeb u zivotu. mobitel mi je previse primitivan da prima poruke s novih SE modela? darling mi salje samo prazne poruke na moju nokijicu, gaddemit, moram mijenjati karticu da procitam kaj pise, a i u tom slucaju mi fali tekst. kao da pricam sa zidom.

Post je objavljen 16.09.2004. u 12:34 sati.