Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/vodenkrevet

Marketing

DOPIZDILO MI JE! Nakon još jedne noći bez sna odlučio sam tužiti snove


Tužba radi naknade štete uzrokovane nesanjanjem

OPĆINSKOM SUDU U SNOVIMA


TUŽITELJ: ?


TUŽENIK: snovi


T U Ž B A


VPS: tisuću snova

Trostruko, prilozi, specifikacija troškova
radi štete uzrokovane nesanjanjem

__________________________________


1. U posljednjih 30 dana, a posebice od ? rujna 2004. godine do 14. rujna 2004. godine u periodu idealnom za sanjarenje odnosno od 00:00 do 06:00 sati tužitelju je prouzrokovana šteta te su mu nanesene duševne boli jer mu snovi nisu dolazili u snove.
Kako je tužitelj mirna i sentimentalno vezana osoba za snove ovim putem ih utužuje jer smatra da su ga s namjerom zaobišli te mu svjesno izazvali duševne boli radi kojih više ne može zaspati, a iz čega proizlazi da ne može ni sanjati.

Dokaz: - saslušanje tužitelja

2. Kako tuženik u pokušaju izvansudske nagodbe nije udovoljio zahtjevu tužitelja da mu se tuženik vrati u snove ovim putem u dokaznom postupku predlaže saslušanje tuženika.

Dokaz: - saslušanje snova kao i očekivano priznanje tuženika


Pošto je tuženik svjesno tužitelju prouzročio duševne boli odgovoran je za nastalu štetu, te se na osnovu izloženog predlaže da Naslovni sud donese slijedeću:


P R E S U D U

Tuženik je tužitelju za prouzročenu štetu nedolaska u snove dužan isanjati tisuću snova te mu se vratiti u snove svaki puta kada zakunja ili zaspe kao i naknaditi troškove ovog postupka, a sve u roku od jedne noći.


TUŽITELJ:

?



Post je objavljen 14.09.2004. u 11:13 sati.