Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/nemoguotrpit

Marketing

A nista...

Citavo si vrijeme nesto mislim da nisam koga uvrijedio sa ovim kladjenjem. Ocu rec, sigurno ima i na blogu onih sta se klade naveliko. Pa moram samo reci da nisam nikoga htio uvrijediti. Pa cak i razumijem ono povremeno kladjenje, kao uostalom i loto, onako – namalo i povremeno, cisto da vidis dal' te Bog u medjuvremenu zavolio (losa usporedba, znam, znam... sta on ima veze s tim!). Al ono naveliko i svakodnevno jednostavno ne razumijem! I to je sve. Ne bih htio nekoga uvrijediti. Ikoga! Ikada! (trudim se bar)

Rijec, dvije o html-u. Naime, ja se evo vec par dana pokusavam sa njime sprijateljiti. Ok, poznamo se tek 4 dana, ja i on. No ja se ipak trudim. Ne trebamo biti bas najbolji prijatelji – cisto da se pozdravimo kad se vidimo, razmjenimo par rijeci i to je sve. Nating big. Ali on jednostavno ne kuzi taj koncept prijateljsta – kompromis, fleksibilnost i to... A, ne, neee!! Prvo mi se licemjerno pravi dobar, kaze – bok stari, kak si, jesi dobro? A onda kad ga trebas neku sitnicu – ZABIJE MI NOZ U LEDJA!! Pizda mala! Danas mi je napravio takovu pizdariju da sam se smrzo kad sam otvorio blog!! Ipak, nakon par minuta uvjeravanja, ono – daj se sredi, koji ti je ku...!? - pristao je sve vratit bar na staro ( kad vec pizda nije mogla napravit sta sam ga zamolio!). Dooobrooo, doobro! Necu te vise tako brzo molit! Eto, tako sam za neko vrijeme odlucio ne radit vece zahvate na njemu. A trostruke-vezane ovaj put necu ni spominjat! Mozda sam i kakav rekord oborio. Ne znam. Nisam pazio. A nisam imo ni zvanicne suce.
Bice prilike.

Nisam nesto raspolozen pa necu trkeljat previse. U pozadini mi Sonic Youth pjevuse -
...it's you, you, you every day
self obsessed and sexxee all the way
...
A bas sam razmisljao danas da li su one cure sta im vidis van hlaca rub gacica (a i vise nekad) toga svjesne? Ako jesu, jel' to one namjerno ili im jednostavno nije vazno? Ukapirao sam danas jednu od takvih pa se eto pitam.

Who killed mr.Moonlight? - pita Bauhaus. To vec dugo nisam cuo. I jos uvijek ne znam tko ga je ubio. Ne znam da li itko zna.

Ne, Louis. Ne slazem se ovaj put s tobom. Nije ti bas neki
Wonderful world. A odakle bi ti to i znao! Nema te vec dugo medju nama. I bolje ti je. Vjeruj mi. Sori prijatelju ali danas niti Nicku i Shaneu ne bi povjerovao .

...Strike at the heart of hope
Where panic stirs the will
We hear dog's blessing
This sleapless night's torture
We pray for it's ending
We push for the slaughter
Of a broken faith missing
Of a passing love dying...

Tesko je komentirati Death in June. Nemoguce.

...There's a thousand reasons why I shouldn't spend my time with you
For every reason not to feel I can think of two
keep me hanging on, feeling nothing's wrong inside your heaven...

Depechovce nema potrebe komentirat. Pa necu...

Btw, jucer sam prvi put na Novoj slucajno uletio u onaj Red Carpet shit a oni pustili Mansonovu obradu Personal Jesus. Prestrasno nesto! Sve obrade dosad su mu famozne Sweet dreams, I put a spell on you... Gledam jucer taj spot i sve cekam da zagrize onu jadnu bebu...





Post je objavljen 13.09.2004. u 22:48 sati.