Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ignavus

Marketing

zapravo ljubav

Napokon sam pogledala taj film a i činilo mi se kao zgodan naslov za ovaj post. Naime kontaktiralo me par ljudi oko mog zadnjeg posta. I svima se učinilo kao da pišem o njima. MC ja sam centar fakin svijeta. Možda nisam bila dovoljno jasna, jebiga od ljubavi mi je pomućen mozak. Što sam htjela reći je da mi cure raspravljamo o muškarcima koji zauzimaju bitno mjesto u našem životu. Meni je u zadnjih godinu dana takvih bilo dva, računajući ovog sadašnjeg. A 'jebiga dogodilo se' frajeri ... o njima razmijenimo par rečenica, koje su otprilike ovakve: 'zabrijala sam s x, jebiga dogodilo se'. Onda frendice pitaju par pitanja tipa: 'tko je, što je, kako se to dogodilo?'. Kratki odgovori na to i pređe se na stanje na Bliskom istoku.

Nazvao me frend s čijim sam poznanikom zabrijala prije stvarno dosta vremena, i pitao me jel taj post bio o njemu. What the fuck?! Čovječe tema špijunske mreže je zapravo ljubav! Svoju energiju trošim na onoga prema kojem osjećam nešto. Curama prepričavam što mi je rekao onaj u koga sam zaljubljena. Onaj na koga ne mogu prestati misliti, zato i gnjavim frendice sa svim detaljima. Kad mi kaže nešto lijepo ja sam presretna i to želim podijeliti s curama da budu sretne sa mnom. Kad me na neki način povrijedi, onda sam jebiga povrijeđena i to želim podijeliti s curama da suosjećaju sa mnom i tješe me. Kad ne mogu protumačiti nešto što je rekao onda to želim podijeliti s curama jer su dvije ili tri glave pametnije od jedne. It's as simple as that. Cure dijele sve sa svojim prijateljicama, čak i kad je istina bolna ili sramotna. Dok očito muški (čast iznimkama) dijele sa svojim prijateljima ali preuveličavaju/uljepšavaju/izmišljaju istinu. Ja nemam potrebe za tim. Što će mi prijateljice ako im ne mogu reći istinu?

Inače nemam potrebe pravdati se ali htjela sam ovo raščistiti. Shvatila sam da će se neki ego maniaci prepoznati u mojim riječima i hani sori tu brst jor babl ali ne pričam o tebi! Ne pričam kako se ljubiš ili kojom brzinom otkopčavaš grudnjak. Takve sam stvari zaboravila. A uskoro ću ti zaboraviti i ime. Kao što se nadam da ćeš i ti meni. Imam muškarca u životu i jedan mi je dovoljan. dee dee

p.s. Tony daj stvarno vrati stari, gramatički korektni, logo. Ostalo mi se sve sviđa ali ova žena nikako i ne vidim kakve veze ima s ignavusima.

Post je objavljen 13.09.2004. u 13:34 sati.