Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvaticausa

Marketing

..State fair

-Idemo u Red barn, joj to moras vidjeti-udem i , ko da sam u bakinom dvoristu...pilici, patke, ...
al komentari su mi podigli raspolozenje :"gle sto je slatko, sta je to, ah,..svinja, vau.."

Ono sto je uslijedilo me odusevilo. al ne toliko ko ostale gledaoce. Ne znam jel to americka kultura, al svi reagiraju na sve s glupavim odusevljenjem i zacudenoscu.

Najnormalniji su Indijanci, ne znam zast ih toliko volim. I svaki put kad stanem poslusat njihovu glazbu kod jednog od milijun standova , uvijek se jedan lijepo iskreno nasmijesi.
Lijepa promjena , nema glume ni ukocenosti.

Uglavnom, isli smo gledati rodeo. Osjeti se duh divljeg zapada, podsjeti me na one stare kaubojske filmove. A decki, trebali ste vidjeti kako cure znaju jahati. Bikovi, razna telad i slicno, i kauboji koji ih u sto kracem roku moraju uhvatiti i svezati. Medu kaubojima ima i svakakvih prvaka.

Zanimljivo je gledati tipove kako se muce izdrzati par sekundi na divljem vrancu.

Najsmjesniji dio su bili klinici koji su jahali ovce...krepala sam od smijeha....



Sve to me natjeralo da si kupim kaubojski sesir.. posluzit ce mi i za cowboy day slijedeci tjedan na akademiji. Ispljunila sam 45$ za njega, al vrijedilo je. Kad vec ne znam jahati nista osim ponija, bar i se i ja sad osjecam wild :)

P.S. gledala sam prvu utrku na hipodromu. Kauboji okolo pregledavaju papire, klade se, milijun ljudi grize nokte i moli se Bogu sam da broj 2 pobijedi...

3 tjedna State fair-a = wild wild west

Post je objavljen 12.09.2004. u 20:13 sati.