Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dbilos

Marketing

Malo ce problemcica biti sa postavljanjem nekog programa kojim bih mogao odraditi fotografije za blog. Problem je sto su nam ogranicenja puno veca i jednostavno se nista ne moze skinti sa neta.
Sve moguce zastiti su zakvacene i ne moze se nista bez administratora. Snaci cu se valjda nekako da ubacim koju fotku.
Sta se desavalo ovih dana. Asmara je zaista velika promjena i neobicno mi je. Do sada sam dolazio na odmor i jednostavno je bilo sve interesantno i bilo je interesantno obilazi Asmaru. Cilj mi je bio da se sto vise toga vidi, no situacija se lagano promijenila ,.
Raspored sluzbe je prilicito gust pa se malo vremena ima za bilo sto drugo sem za pokusaja da se naspava izmedju smjena koje su predugacke. Kronicno sam umoran.
Sinoc smo imali lijepu vecer jer smo pravili oprostajno za jednog momka koji zavrsava misiju. Pola svijeta i ex Yu se naslo na festi. Sve bi bilo dobro da se nije moralo jutros u sedam buditi mislim da se ne bi budio cijeli dan da se moglo.
Bila je dobra festa i za moj odlazak iz Burea tako da je ovih dana bilo dosta tih oprostaja.
Asmara me docekala neobicna, Pored drugacijeg osjecaja jer se mora ici na posao, ovdje u gradu je bil neobicno jer su se ulice prestale zutjeti. Obicno se moglo vidjeti tisuce zutih taksija na ulicama Asamre i dovoljno bi bilo podici ruku i vec bi i po dva automobila bila tu, no sada je nesto drugacija situacija. Vec mjesecima stanje se pogorsava i sve je teze naci neke osnovne namirnice pa je sada doslo vrijeme na gorivo. Sjecate se onog vremena parnih-nepranih reg. i redova pred benzinskim pumpama, eto upravo se to sada desava u Eritreji no nema parni neparni jednostavno nema nikome. Pored goriva nestasica je mlijeka, secera, plina, cak i kruh je tesko naci tako da sam se pored sto smo slavili Novu godinu 1997 podmladio sam se vrativsi se u daleku proslost kada se stajalo u redovima za sve i svasta ne nadajuci se da ce se taj dan uopce ista dijeliti.
To je Asmara danas, no ipak nije toliko strasno moze ono i gore biti no nadam se da nece.
Zavrsio smjenu i idem na spavanje pa se nadam da ce sutra biti vremena za novi post.


Post je objavljen 12.09.2004. u 18:59 sati.