Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/trapula

Marketing

Zagrebački Zoo

Svaki put kad posjetim Zoološki vrt u Maksimiru, ugodno se iznenadim boljim uvjetima života njegovih stanovnika. Jučer sam malu ekipicu vodio u posjet Zoološkom i izgubili smo nekoliko sati u promatranju životinja. Iako bih sve te životinje volio promatrati u prirodi, moram priznati da su uvjeti u maksimirskom zoološkom vrtu sve bolji i bolji. Sjećam se vremena kada bi posjet Zoo vrtu završio sa gorčinom u duši, nakon čega bih sebi rekao da više neću ići gledati te jadne životinje. Međutim, danas većina životinja ima preuređene nastambe, koje doista i sliče na prirodni krajolik u kojima životinje u prirodi borave. Posjet Zoološkom je uvijek lijepa gesta, jer i Vaših 20 kuna nešto znači kao prilog za bolji život svih tih životinja.

A u Zoološkom vrtu sam se prisjetio određenih blogera. Nisam to namjerno napravio, ali jednostavno mi je kompjuter u glavi našao podudarnosti između virtualne skice i realne materije.
Hm, neću o tome, previše me optužuju da pišem o drugim blogerima.

Na slici je detalj sa hranjenja morskih lavova. To je pravi šou program, lavovi skaču na ogradu i bacaju se natrag u bazen, hvatajući ribu i u letu.

Post je objavljen 11.09.2004. u 07:50 sati.