Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/mrtvimacak

Marketing

ZASTO NECU BITI VUK

jer mi je dovoljno trenutno zavijanje, bauljanje i nemir za vrijeme punog mjeseca. takodjer ne zelim, da ako bih, ne daj boze (a vjerojatno bih), zavrsila u zoo vrtu, za sponzora dobila jasmina stavrosa. live fotografija skoro bila prilozena. zbog opce sigurnosti i ocuvanja javnog reda, mira, morala i dobrog ukusa, odustala sam.

vukovi zive u coporima i vole svoju djecu. iako sam imala macku zvanu chopor, ovo necu uzeti kao hint sudbine. nije primjeceno da vukovi imaju kucne ljubimce. ako i da, za koze cisto sumnjam.

narafski, mogla bi postojati i solucija "vuka samotnjaka", ali ja kao ponosni vuk si ne mogu tako lako dopustiti glumatanje te vrste. loner my ass.

smetala bi mi moja njuska na svim onim "indijanskim" (pardon, "native american") plakatima. ne mozes biti "siva eminencija" kad se iza tebe ocrtava snijezni vrh i glava poglavice sa "free spirit" porukom ispod u nekom jadnom, previse kicastom fontu.

trudim se biti vegetarijanac. ne, ne, strike that.

cini mi se da pravasi koriste moju ponosnu njusku u demonske ciljeve.

ne zelim biti vuk, jer vukovi imaju bedrenu kost, 4 cak, a jedva se nosim sa svoje dvije koje prijete lomom, iskrvarenjem, sokom i smrcu (prva pomoc, neki bi jednostavno trebali biti oslobodjeni prije nego se sami ozlijede samo da "sve to sto prije zavrsi").

glavni argument: vuk najebe u basni. niti jednom kitu se nista lose nije dogodilo u basni.


Post je objavljen 09.09.2004. u 21:45 sati.