Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/hrvaticausa

Marketing

vrhunac proslog tjedna

nakon kave u Flying Star-u, visili smo malo kod Jesseja.
Inace jedan od najboljih Calenovih frendova i fenomenalan decko, sto je , je.
Cak i Calenovi starci ga vole.

Jessijev je stari je prica za sebe. Zanimljiv covjek, trenutno je odvjetnik, al radio je svasta...kopao rovove, vozio taksi u Santa Fe-u...Kad smo kod taksitanja, a u tom poslu se sretnes sa svakakvim ljudima, tako i on ima zgodnih pricica.

Od one kad mu je jedne veceri u taksi upala Julia Roberts (morala je do hotela, pa je on vozio najduzim mogucim putem, svakakvim zaobilaznim puticima, da mogu pricat. I nije joj htio biti napadan pa joj ni jednom trenu nije pokazao da zna tko je ona, neg su onak usputno cavrljali ko sto pricas sa svojim artriticnim susjedom o njegovu dozivljaju prvog svjetskog rata), mi je bolja ona s NBC-ovim novinarima koji su taj dan trazili sutkinju po cijelom gradu, za sto je trebalo 14 h. Doticna sutkinja je dospjela u centar pozornosti kad je jednog prekrsitelja poslala na fakultet radije nego u zatvor. Zena spazila da mali ima potencijala, pa umjesto love koja bi bila placena za zatvor, odvjetnik salje lovu da se mali educira.
Demokrati su bili impresionirani dobrom idejom, a republikanci su ju htjeli razapet.

Da se mi vratimo Jessijevom tvorcu i novinarima. Dok su NBC-ovci zavrsili posao, njih cetvero su se toliko skompali u tih 14 sati, da su zavrsili u kaficu prepricavajuci svoje lovacke price , svi sretni, nasimijani jer je svatko stekao novog prijatelja. Svasta ;)

a sad Jessijeva kuca...ovi moji su super, jako mi se svida kuca i stvarno su dobri, al vidi se da majka dominira sto se tice urednosti.

Sve je tip-top...A ja ne biti tip-top...JA biti malkoc opustenija, kao tip*&^$$^%top


ALi Jesse ima srece .. dom mu ima neki indijanski stih, par mackica trckaraju okolo, figure zivotinja i prirode svugdje. A u drugoj dnevnoj sobi, kat nize se nalaze utezi koji su vjerojatno zasluzni za dobru formu Jessija i tate. Hrpa kosarkaskih lopti u torbu u kutu duge sobe, a na zidu jedno 80 kapa - baseball, softball, bob marley, kosarka, nogomet.....nema kojeg loga nema.

Hladnjak pun mog omiljenog pica - GATORADE

ALi...to jos nije sve! ulazim u garazu. Prvo je tu cadillac zbog kojeg Jesse tuzi osiguravajucu tvrtku jer mu ne zele pokriti popravaka auta koji je bubnut sa strane od nekog idiota koji ima se zaletio u garazu (?!)
A pokraj njega, nesto prelijepo, bljestavo, neopisivo : Harley-Davidson....
Harley....kako lijepo odzvanja u uhu...
A pol sata kasnije je Jessijev tata postao moj idol - jer ce me slijedeci tjedan provozati na Harley-u.
A s nama ce ici i Jesse i Calen na Jessejevom Kawasakiju (Ninja).


Vani smo malo Jesse i ja nabacili kosarku (staru mu je trenirao kosarku, takoder), pa skakali na trampolinu...subota apsolutno drukcija od onih mojih starih dobrih subota u gradu...

Pojma nisam imala da stalno idu na voznju skateboardima , kajakom, obozavaju alpinizam.. (sto strmija stijena to bolje) ...
Ekstremni sportovi im idu. Bar po fotkama vidim, najbolja je Jessijeva dok skace sa skateboardom, glava dolje , noge i i daska gore..Odlicna fotka, kolut uhvacen u pravom trenu...

Eto sta su pravi decki...nemres belivet

Post je objavljen 06.09.2004. u 20:53 sati.