Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dbilos

Marketing

Malo vremena ljudi, Malo vremena za odvojiti za kakav post, a jos manje za biti ovdje u Bureu. Sutra pravim neku oprostajnu festu i cijeli dan imam zabave oko toga jer ocekujem da ce biti dosta ljudi. Prekosutra,- zavisno od toga kako ce biti sutra, ocekujem da bi se moglo desiti da se prespava pola dana, a to ovisi o kolicinama piva. U srijedu se leti odavde i vjerojatno nikada se vise ne nikada ne vidi ovo mjesto.
Kad se sve sabere nije bilo tako lose. Prezivilo se a i zdravo se sto je najvaznije.
Jucer je dosao covjek koji ce preuzeti moje mjesto pa sam se sjetio kao je to bilo kada sam ja tek dosao. Drzao sam se bolje od njega sigurno. Uspio me je dobro nasmijati. Dosao je iz mjesta koje vazi za jedno od gorih u misiji no dokazao nam je da je ovo ipak mjesto koje ti moze suze na oci natjerati kada shvatis da ces sljedecih pola godine morati biti tu. Pokazali smo mu cetri sobe koje su bile slobodne u nasem "hotelu" i covjek se rasplakao. Mislio je u prvom momentu da se salimo sa njim i ocekivao je da ce mo ga sada odvesti do njegove prave sobe, no kada smo u tom nizu soba otvorili nase i pokazali mu kako smo se lijepo smjestili napravio je takvu facu da mi je i zao sto to nisam uslikao. Bar je iskreno pokazao osjecaje.Ha ha.
Normalno da nas koji smo ovdje ostavili vec toliko mjeseci takve scene zabavljaju pa kao stare dzombe jos vise karikiramo situaciju da bi ga se jos vise zbunilo. Jedna od glavni fora nam je za takve koji dolaze da ih posaljemo pod tus, Kao umoran si istusiraj se prvo pa ces onda rucati i smjestiti se,. Tusiranje je opasno jer ako si neoprezan mozes lako zaraditi opetkotine svih stupnjeva.Nema ovdje u toku dana hladna - vruca voda, samo vrela koja samo sto ne kljuca u podne. Moramo se malo i zabaviti. Tako gusteri dolaze a ja se spremama da idem odavde. Sto se vise priblizavasve mi je manje zao sto odlazim, Bilo je puno toga sto se prebacilo preko glave ovdje i vidjelo i culo se svasta no ipak je vrijeme da se dize sidro.
Danas sam odradio dosta posla pa sam zadovoljan i nadam se da cu imati vremena za jedan post poslje podne.


Post je objavljen 05.09.2004. u 14:59 sati.