Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/napuhana

Marketing

Kod mene ima dosta novosti (nadam se i kod tebe). Ipak ne zivim u internatu, vec kod kuce. Kada sam trebala da se odselim, predomislila sam se. Ipak, ne mogu ponovo da odem od kuce. Vec sam to jednom prozivela kada sam otisla iz O., i bilo mi je jako tesko. Nisam zelela da opet prodjem kroz to. I ti sama dobro znas kako sam se ja osecala na pocetku ovde. Sada sam se privikla na te ljude i sve sto je s tim ide (prvenstveno na dosadu). Imam neko drustvo (bez veze) i prijateljicu s kojom izlazim svako vece. Nije losa drugarica. U M. su svi neki nesposobni da bi bili prijatelji (izuzev tebe). Ta moja prijateljica se zove T. i iz S. je. Zivi u C., a u M. dolazi kod ujaka. Ostaje tamo do bebruara. Ja putujem svaki dan iz M. u K. (u skolu). Ipak ne putujem sama.

U razredu smo dobili jos dve devojke. Sada nas u razredu ima 47. Mozda nas rascepaju na 2 razreda. Nadam se da nece, jer sam se privikla na ovaj razred i lepo mi je ovde. Ja sam sad trenutno u skoli, na casu. Imam ekonomiju i profesorica nesto diktira a ja pisem pismo. Valjda me nece uhvatiti. Meni je isto jako drago kada dobijem tvoje pismo, jer mi stvarno nedostajes. Taman sam se navikla na tebe, a ti si morala otici. Nadam se da ces mi i dalje pisati.

B. sutra ide u vojsku. U nedelju je pravio oprostajno. N. je danas otisao. Svi idu u vojsku. M. ce ostati pust. P. vise nema, a gde je, ne znam. Kazu da je na K. ali ja nisma sigurna u to, jer ne bi bilo cudno da je i to izlagao. Jos ne pricam ni sa njim ni sa M. Ni necu.

Krenula sam u subotu sa P. (bratom od S.). Potpuno je drugaciji od S. Fizicki lice, ali psihicki nikako. Bila si u ravu za S., hvala ti na savetu u vezi njega. Juce je ponovo hteo da bude sa mnom, ali ja nisam htela. Pitala sam ga za sta on mene smatra i zar misli da on mene moze setati kada mu padne na pamet. Ostao je bez teksta. Da li sam dobro postupila? Zanima me tvoje misljenje.
T. je isto hteo ponovo da bude sa mnom u petak, ali nisam htela. Sta ti muskarci misle, da mi trcimo za njima i da cemo biti s njima kada oni to hoce?! E, pa, varaju se!

Inace, u M. i nema tako puno promena. Samo oprostajne i odlasci u vojsku. Ostaju samo stariji i klinci.

Zao mi je sto vam ona R. pravi neprilike u sobi, ali ti si pametna devojka, vec ces naci nacina na je sredis.

Kako je tvoj decko? Kako vam ide? Pisi mi o svemu sto ti padne na pamet, samo mi pisi. Molim te! to kada dobijem od tebe pismo me tako oraspolozi, jer znam da ima jos neko ko mi je slican i s kim sam dobra.

Osim meni nedostajes i mojoj sekici, koja mi uvek kaze da te pozdravim kada ti budem pisala. Ona se jos seca one lude veceri sa sampanjcem. A kako se ne bi secala? Bas nam je bilo haos. Nadam se da ce biti jos takvih dana (veceri).

Javi mi kada budes znala kada dolazis. A sada, posto ce za 4 min. da zvoni za kraj casa, moram da idem. Primi puno pozdrava i pisi mi sto pre!


Post je objavljen 02.09.2004. u 15:58 sati.