Hey terrorists, leave us kids alone!!!,braindamage.blog.hr" />

Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/braindamage

Marketing

Hey terrorists, leave us kids alone!!!

E pa stvarno više ovaj svijet ode u 3 pm!Nema šanse da ovo ikada bude "happy planet"...NO WAY HOSE!
Ajd po redu...

Ja mislim da razlike (neke bitne) između političara i terorista nema. I jedni i drugi žele moć, vladavinu i bogatstvo samo pod drugim parolama i metodama! Često su na suprotnim stranama, s tim da teroristi imaju svoje političare i obrnuto!

Neće prezati ni od bilo koji metoda da postignu svoj cilj, pa koliko god žrtve bile strašne i neprihvatljive, uvijek će se naći novi parolaš, koji će pod stijegom izlajati neko novo opravdanje za uplakane, "bila je to žrtva za bla bla bla..." koliko smo to puta čuli i vidjeli!

Primjera imate koliko hoćete..da vam ja tu ne solim pamet...počevši od amera u Iraku, preko Izraela i Palestine, pa evo najsvježiji primjer Sjeverne Osetije, za koji nitko nije ni znao do prije par mjeseci!

Raspad trule Rusije je započeo davno, i eto doša i do njih, i poljuljani Baćuška više ne želi "gubiti međunarodni ugled" i tako da će sada dobiti novu Čečeniju.
A zna se kako se od naroda prave teroristi! Osnovno ljudsko pravo je ono pravo na slobodu! Mislim jesu oni slobodni ljudi, tamo u Sjevernoj Osjetiji, al slobodni su onoliko koliko im Putin da da budu! Očigledno nedovoljno! A kako su oni mala beba naspram moćne Rusije (očigledno nemaju nuklearnog arsenala) Putin im neda samostalnost, sigurno zbog bogatih nalazišta nečega! Tipični "commonwealth" na Ruski način, tj. novo robovlasničko društvo potlačenih i povlaštenih!

Ne opravdavam ni ovo što se desilo rano jutros, zauzimanje škole pune djece i ubijstva s kojima se prijeti! Nije to ni način ni izlaz, ja sam više Gandhijevski tip što se tiče otpora, ali kad se pretjera ne treba bježati ni od puške! Ali da djeca stradaju, to nikako ne mogu opravdati!

Podržao bi svaki pokret za slobodu jednog naroda od represalija većeg i moćnijeg, i pomogao bi da mogu, ali činiti to preko djece nije plemenito i baca na svu njihovu borbu terorističku ljagu!

Raznesite neku vojnu bazu, što se mene tiče raznestite Kremlj, al ostavite djecu na miru!
Pustite ih da uče, tamo su i došli da ostvare svoje snove, želje i maštanja! Pustite ih da odrastu, da se zaljube, da se razočaraju, da okuse život. Pustite ih da dožive djecu svoje djece i da im pričaju o jednom drugom luđem svijetu u kojem su oni živjeli!


Bojim se da mnogi neće dobiti priliku!

Post je objavljen 01.09.2004. u 17:27 sati.