Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/lyra147

Marketing

JUUUUUUHUUUUUUU!!!!!!!!!!!

Da se malo nadovežem na prošli blog....
Hzz je naime hrvatski zavod zablude- objavljuje natječaje sa fantomske poslove (čitaj: taman se ponadaš da si našao nešto zanimljivo, a kad ono banana, VElika banana) Ne moram ni naglašavat da još uvijek nisam našla posao, a škola počinje u srijedu (....buhahaha šmrc, šmrc...) A to znaći da ce od ponedjeljka Lyra lijepo počet volontirat u osnovnjaku u susjedstvu, molit Boga da joj napišu preporuku za ranije polaganje stručnog i crnčit na crno!!! Ah...ostvarenje snova svake friško diplomirane učiteljice!!!! Ali nema veze doći će i mojih pet minuta. Iskreno se nadam da hoće.
Inače, starci su još uvijek na moru....stan prazan cijeli dan...seka radi..., a dragog mi ukočilo u leđima....(if you know what i mean ;-)) šALA LJUBAVI NARAVNO DA TI NE ZAMJERAM!!!!!!! Upravo saznah da dolaze za koji dan, a baš sam se navikala igrat kućanice. :-))) Šala.... šala...
Znam da ovo baš i nije neki ful zanimljiv post, ali na messangeru me čeka netko puno zanimljiviji! Neda mi mira i stalno mi blinka na monitoru!!! Svima pozdrav o Lyre, a jednom malom velika pusa!

Post je objavljen 30.08.2004. u 22:52 sati.