Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/anderlon

Marketing

Sad čitam pomalo i u miru cool blog kandidate

...i vidim da su čak bolji nego što su mi se činili dok sam ih u brzini pregledavao. Ili nešto nije u redu s mojim kriterijima. Bit će da je u pitanju doživljaj Bloga. Naime, kad nalijećeš na mješavinu dobrih i bezveznih blogova (a ima i takvih, naravno) onda je ukupni dojam tako-tako, ali kad otvaraš samo OK i odlične blogove, e, onda je taj subjektivni dojam odličan. Selekcija je vrlo bitna stvar ovdje. Hvala bogu i sa selekcijom ostaje još jako puno blogova. Jer, ideja je da se svi međusobno dižu, da se ugledaju u najbolje, da se "natječu" biti bolji. Da, daju najbolje od sebe. Evo, dolje je popisano 127 zanimljivih blogova (sasvim je moguće da sam previdio neke ili precijenio neke), plus još 30-tak postojećih "cool" blogova, i to je zapravo impresivna cifra za prvih 6 dana koliko Blog.hr postoji.

Još uvijek se bojim zamišljati Blog.hr u budućnosti od nekih 3 mjeseca ili čak godine dana, mada sam u ovom Internet biznisu već punih sedam godina i znam mehanizme razvoja i rasta. Jer sve što mi se priviđa izgleda mi prestrašno dobro. Što se mojih priželjivanja tiče, sjajno bi bilo kad bi imali 100 dobrih i ustrajnih blogera... Vidite li vi svoj blog kroz 3 mjeseca ili godinu dana?

Ma, zapravo, ne treba se opterećivati brojevima, bitno je da imaš OK formu u koju možeš smjestiti svoj višak kreativne energije. To je smisao bloga.

Post je objavljen 15.05.2004. u 22:46 sati.