Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jeruzalem

Marketing

što žene danas zapravo žele od nas

sensuallisimo me naveo na razmišljanje, razmišljao sam ja o toj temi već i prije ali sam se sada odlučio nešto o tome i napisati. počnimo ne znam npr. od alfa mužjaka. kako je to bilo onda, prije davnih x milijuna godina kada smo još živjeli u špiljama. kakvi su onda bili žensko-muški odnosi. koji je mužjak bio najjači (tj. koji je mogao pobit sve ostale u fight-u) nazvan je alfa-mužjakom i znalo se da sve ženke u "čoporu"? žele njega. nisu one valjda ni znale da ga žele, onda smo još imali instinkt pa im je on govorio da je on najjači u klanu i da ga zato vole. da mu se radi toga žele podati. jer im on pruža sigurnost. jer žele da njihova djeca budu kao on. jaki (ne i pametni), jer onda nije bilo potrebno biti pametan. glavni frajer je bio onaj sa najvećom drvenom palicom, bez obzira koliko je smrdio, koliko nije imao pojma o tome što je multipli orgazam, kako se peglaju košulje i koje je najbolje sredstvo za pranje zavjesa. jednostavno je morao biti jak i žena bi osjetila neopisivo jako potrebu da se povali s njim.

ima(o) je jedan moj frend teoriju da ni danas nije puno drugačije. da tvoja cura, ma koliko te volila, ako prisustvuje činu borbe u kojoj te frajer razbija ko šmrkavca osjeća potrebu da se povali s njim...meni je to bilo i je odvratno ali sam svejedno morao razmisliti o tome i ne znam da li se slažem ili ne.


vremena su se mjenjala, ljudi su se mjenjali, a tako naravno i društvene potrebe, pa tako i želje žena kakav bi muškarac trebao biti. jedno vrijeme se voljelo poete jer su bili tako osjećajni i tako dragi (danas žene za njih kažu da su pičkice), onda se jedno vrijeme jako voljelo one koji su bili po cijelome svijetu i štošta su znali (danas žene za njih kažu da su razmaženi ili mamine maze), i tako su se potrebe žena iz decenija u decenij mijenjale. mijenjale su svoje stavove o tome kakav muškarac mora biti. zadnja era je bila kada je muškarac morao biti muškarac a uz to znati i sve one poslove koje radi žena (pardon, koje je radila prije)...kuhat, prat, peglat, šivat, speć kolače, presvuć bebu itd. itd.

nije ni čudo da se u takvoj zbrci ženskih potreba par njih i izgubilo, npr. kao naš svima poznat David Beckham, on je zaboravio da treba biti i muško, ali nema veze jer danas ima i žena kojima je i to ok...što dovodi do novog pitanja: da li je stvar u penisu? ja se pomalo gubim u svemu tome.

najsmješnije su mi današnje wannabe zagrebačke 18 ili 19 ogodišnje feministkinje. Kao da one imaju blage veze o čemu govore. i ako smo iskreni, muškarcima je danas stvarno teško, barem ovoj novoj generaciji, one sada imaju toliko novih standarda za muškarce, toliko novih pravila, toliko toga žele od nas. evo, ja npr. imam 19 god i znam koliko toliko kuhat (ne, ne mislim samo na kajgana speć) a znam toliko cura u mojim godinama koje neznaju ni kokice speč. hej, pa što se to događa. mi, muškarci postajemo žene. kako? stavljaju nas u položaj u kojemu su one bile tisućama godina. ali tko? one koje nisu bile. one prema kojima se od njihova rođenja postupalo ravnopravno, ma šta ravnopravno, dobile ste titulu lijepši spol, tko kome otvara vrata. hej, pa nečemo se muljat. moderna žena danas puši light cigarete, ide na pilates, pije neku kavu čije ja ime ne bih mogao točno slovkat i čita cosmo. a šta da mi čitamo. mens health? ma daj molim te. kupio sam ga jednom u nadi da će biti barem približno dobar kao cosmo, ali drek na šibici, oni meni briju o seksu. kako će mi cura poludit od zadovoljstva ako napravim...i onda lista. pa napravio sam već sve to, di vi živite, imate tri mišića i odijelo i mislite da ste up-to-date. ma daj molim vas. toliko sam se razočarao u tom časopisu. a cosmo je toliko dobar. čak se ja (male) osjećam bolje kad ga pročitam, kako je tek njima. sad će neko reć da sam ja pičkica. stani malo frajeru, di ćeš ti bit za 20 godina. više nije dovoljno bit frajer, koja žena će danas past (a možda i leć) na frajera koji jedino što može je zeksirat tri velke žuje.

muškarci moji moderni, mene je strah, mene je zbilja strah. kamo ovo vodi? zašto se u svakoj ženskoj kategorizaciji muških ljubavnika pojave sex mašina (glup ko stup al kara mrak) i pametan dečko iz susjedstva (super al tak tak u krevetu) kao odvojene kategorije. pa zar vi stvarno mislite da nema niti jednog muškarca koji je oboje? osim toga, zašto nisam nigdje vidio takvu stvar za žene. e pa počet ćemo i mi pisati o tome kakve ste vi u krevetu. molim lijepo. to što ste žene ne znači i da ste zanimljive, naprotiv, nije penis jedina erogena zona na muškom tijelu. kakve su to gluposti? znanstveno dokazano! ma znanstveno dokazano my ass.

dosta sam se izkomentirao, sada slijedi slatki zaključak. ako se i mladi moji moderni muški desi ono čega se bojim, mi ćemo doći u poziciju koju je imala žena prije 50 ili 100 godina, možemo se i veseliti nečemu sjajnome. onda ćemo mi moći birati, moći reći ne hvala itd. vrijeme je da se ustanemo...i da odemo. pa nek vide kak im je bez nas. ima toliko pjesnika koji su opjevali ljepotu žene, a di je ta žena koja će nešto posvetiti nama, "ružnijem spolu".

smisao ovoga teksta je u njegovim komentarima koje očekujem od vas, znam da ih neće biti mnogo, ali o tome bi se zaista trebalo malo početi pričati zato molim sve one koji su ovo pročitali da i komentiraju, bez obzira da li muško ili žensko, ali isto tako, ako si baš TI jedan od onih blogera koji ima malo veći rejting posjećenosti na stranici, a misliš da je ovo dobra tema, reci ljudima, pošalji ih ovamo, ili barem napiši neki svoj post na ovu temu, unaprijed vam jedno veliko HVALA za ostavljene komentare


Post je objavljen 27.08.2004. u 07:57 sati.