Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/dbilos

Marketing

Odlazim iz Burea

Ne znam sta nije u redu sa mnom,.
Opisao sam dosta toga sto bi svakog normalnog uvjerilo da ovo mjesto i nije bas za pohvaliti se uvjetima za zivot. Vec tjednima traju pregovori o mom prelasku na neko drugo mjesto i imao sam dosta ponuda koje su bile u dosta toga primamljive i trebalo se i radovati tome. Bio sam neodlucan jer je mogucnosti puno a sve su sa sobom nosile nesto primamljivo.
Odluceno je umjesto mene. Vec krajem sljedeceg tjedna moram poceti sa poslom na novom mjestu u zapovjednistvu misije u Asmari.
Sto to znaci,- uredski posao sa svojim prednostima i manama, Zivot u Asmari koji je bitno drugaciji od ovoga ovdje. "Promaknuce" koje ne donosi nista vise novaca samo vece troskove zivota (ne puno vece da bih zbog toga bio nezadovoljan), Odlazak u grad koga sam vec ranije opisao dosta puta. Ured i internet 24 sata, Posao koga se ne bojim da ce biti tezak i koga necu moci dobro odradjivati.
Pitam sto to nije u redu sa mnom zasto ne zelim da idem tamo, zaista se ne radujem ni malo a predpostavljam da bih trebao i da bi se mnogi radovali ovoj promjeni. Od kada sam dosao u Bure dosta toga smo uspjeli promjeniti na bolje i taj Team se ne moze prepoznati sada u odnosu na prije pola godine kada sam dosao ovamo. Maica i zastitni znak Burea








Post je objavljen 22.08.2004. u 11:35 sati.