Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/ljubavibrak

Marketing

Osjećam se haj, TV baj, baj...

Nakon dugo, dugo vremena... Zapravo ne sjećam se kada smo proveli večer bez TV-a...Desio se i taj «mirakul»...
Baš me zanima kako će izgledati večer!!!!
Muž, upravo sada, gunđa i nosi u video nepogledanu «Vampirovu sjenu». I nije neki romantičan film : )
Inače, popodne smo se posvađali. Trebali smo ići u crkvu pogledati jedan čin «vjenčavanja» naših prijetelja, ali ništa od toga. Kćer nije spavala od kada se probudila, od devet, grintala je, vrištala, zijevala, trljala oči...Ali ništa od sna.
Nisam je takvu htjela puštati kod none, a još manje voditi je s nama.
E, onda sam ja ispala «ovakva i onakva», i «nije čudo što Dijete ne spava jer si nervozna» i bla, bla. A kada sam ga pitala je li On smiren, i kada se zaletio i rekao «normalno da jesam» i kada sam mu ja rekla «što je, onda, ti ne uspavaš»...Ostao je bez riječi.
Kažem neka ide sam, pa On kaže da trebamo ići zajedno pa ga ja podsjetim kako tako nije mislio kada mu se ženio kolega iz vojske i ja nisam mogla ići jer ja Kćer imala, tek, mjesec dana i bila ovisna o cicama...A «vojni drug» živi u drugom dijelu lijepe naše pa nas ne bi bilo cijeli vikend.
U žaru rasprave daljinski je završio na podu: Imamo neki čudan TV koji se ne može upaliti bez daljinskog. Tj.ima ga vlasnik stana u kojem smo podstanari.
Još se, kao durimo, ali se i smijemo svađi.
Dokje Muž petljao oko kompjutera u nadi će ga HTV pustiti da besplatno gleda njihov program na Internetu...Ja sam se išla otuširati i izdepilirati jer zna se što dolazi nakon mirenja... ;)
I baš me zanima hoće li mi Muž donijeti čokoladu. Baš mi se jede, a nema je u kući. Rekao je, na izlazu, da će mi donijeti samo ambalažu kao znak da ju je imao i pojeo i da me izguštira...
Hmmm.Baš me zanima.
Veselim se večeri bez TV. Iako bi mi najpametnije bilo da idem spavati jer sam krepana od cijelog dana. Btw, Dijete je zaspalo tek u osam i pol.
Vratio se Muž bez čokolade i bez ambalaže..

Pita se što će raditi bez TV...
Mašta, mašta...



Post je objavljen 21.08.2004. u 21:43 sati.