Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinach

Marketing

Proud to be Croat..ili srebrno-brončana priča

Konačno,gotovo!! Nakon 3 sata i 58 minuta prebacivanja loptice preko mreže, u odigranih 53 gemova, dobili smo još jednu olimpijsku medalju- svaka čast Ljubičiću i Ančiću, trebalo je to izdržati. Nakon infarktne tekme protiv Rusije (jeeee,još jedna pobjeda) trebalo je i nama pred ekranima izdržati gledanje tog meča...prvi i drugi set još kako tako,ali treći je trajao 2 sata i 15 minuta..i kako se igralo ja sam mislila da ćemo ga gledati još toliko. Svaka vam čast,dečki!! Pokazali su onim antipatičnim Indijcima da im je bilo bolje doma ostati i klanjati se kravama. :)
A nije ni za zaboraviti poprilično neočekivano srebro koje je osvojio i Duje Draganja- u najbržoj plivačkoj disciplini..sa samo stotinkom zaostatka za prvoplasiranim Amerom (koji je meni btw izgledao tipično američanski..samo mu je falio cabrio, vesta preko ramena i čirliderica!)...
Naravno, ne treba ni zaboraviti Pešalovljevu broncu..ali to mi je nekak bilo i za očekivati..ova trojica su iznenadila..jako ugodno..
Sutra Skelini u boj za medalju,a u nedjelju rukometaši protiv Španjolaca..eh..da nam je i tu dobiti medalje..kaj da velim..GO CROATIA!!

Post je objavljen 21.08.2004. u 00:35 sati.