Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uspjeh

Marketing

Blog o uspjehu, Uspjeh o blogu

Danas je mjesec dana otkako sam napisao svoj prvi post na blogu. Za razliku od većine blogera koji kreću sa mišlju: ovo je super, kojim sadržajem da ispunim ove stranice, ja sam kretao obrnutim redom. Imao sam ideju i tražio sam način kako da je prezentiram. Nikako nisam mogao donijeti odluku da počnem sa uređivanjem vlastite internet stranice, a sad tek vidim koliko je to jednostavno. Otkrićem bloga došla je prilika da realiziram jednu svoju davnu ideju i ja sam je iskoristio.

Moj život je prožet razmišljanjima o uspjehu, promatranjem uspješnih ljudi, sanjanjem o drugačijim stvarima, težnjom da budem bolji u svemu što radim i željom da se mijenjam i usavršavam – jednostavno da budem uspješniji. Vjerujem da to svatko može biti kad bi samo promijenio jedan mali djelić svog života. Vjerujem u promjenu i znam da svatko u sebi krije neograničen potencijal kojega samo treba otkriti i uoptrijebiti. No za to je potreban ključ, a ključ je znanje koje su krije u onome što zovem pravila uspjeha. Oduvijek sam htio na neki način zabilježiti u virtualnom obliku sva svoja razmišljanja i zabilješke koje sam sakupio o uspjehu, snovima, motivaciji, pozitivnom razmišljanju, o novcu i vještinama njegova stjecanja kao i o raznim strategijama koje svatko može primjeniti u svakodnevnom životu i poboljšati njegovu kvalitetu.

Nije mi namjera da nekoga nešto učim niti da dajem savjete kako treba živjeti. Želim samo prezentirati ono što sam tijekom godina zabilježio, pročitao, naučio, vidio ili čuo o uspjehu i uspješnim ljudima. To je dio mene i moga života. Strasno vjerujem da svatko može promijeniti svoj život na bolje i da nije važno od kuda kreće već kamo ide. I kad bi me uboli nožem, iz mene ne bi tekla krv, ja bih krvario uspjeh, jer to je ono o čemu sanjam, čitam, razmišljam, govorim, pišem, udišem i živim 24 sata dnevno. Vjerujem da je život lijep i da ga treba proživjeti sa stilom. A za to je potrebno znanje i to upravo onakvo na kakvo upućuje ovaj blog. Ovdje leži odgovor kako, a mi trebamo znati zašto. I nije to moje znanje, niti sam ja nešto pametniji od drugih, ja samo prenosim iskustva drugih ljudi – onih koji su tome posvetili svoj život i kroz knjige, kazete, seminare nude nam svoja saznanja i iskustva. Ove stvari pomažu meni da postignem uspjeh u životu, a nadam se da će pomoći i nekome od vas.

A definicija uspjeha tek slijedi, mada je uglavnom vrlo individualna. Svatko može biti uspješan. Svatko može biti pobjednik. Just do it!


Post je objavljen 19.08.2004. u 21:00 sati.