Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/empire

Marketing

Problemi oko Interneta i ostalo

Mama u zadnje vrijeme postaje paranoična oko Interneta (zadnji mjesec smo imali telefonski račun 160 kuna samo Internet), pa se ne smijem spajati na Internet za radnih dana. Zato ovo pišem u Microsoft Wordu. Word je i inače moj omiljeni program za pisanje, no jednostavno nisam baš naviknut na pisanje bloga u Wordu, a ne direktno na Internetu. Mama tvrdi da ona također tako piše blog.
Imam i drugi problem: nisam osvježio svoju Star Trek grupu na Yahoo!u, niti sam uopće provjerio je li se u zadnje vrijeme u nju priključio itko drugi osim mene i pregledati poštu na svoje 2 e-mail adrese na Yahoo!u {zbog spama neću pisati koje su}. Također još moram ići na Forum.hr provjeriti da li je netko uopće pogledao moju novu temu (moje korisničko ime jest "admiralnorton"), moram otići na DITL presnimiti sve promjene, moram ovo, moram ono… Ukratko, čim nisam tri dana na Internetu, nakupi mi se hrpa obveza.
Čak su me i Zvjezdane staze počele razočaravati. Kupio sam knjigu baziranu na Star Trek: Voyager epizodi Equinox, ali mi se na kraju jedan dio zgadio. Pitam se što je na kraju knjige (nisam ju još do kraja pročitao). Radi se o tome da Voyager otkriva U.S.S. Equinox, drugi brod izgubljen u Delta kvadrantu.
Pitam se, na kraju, jesu li sve te stvari zbilja potrebne. Na kraju zaključim da svoju Yahoo grupu, Forum.hr korisnički nalog i stvarno golemu bazu podataka o Zvjezdanim stazama skidanu sa više site-ova da bi se zagušio gotovo bezgranični hard disk prostor ne bih smio baciti uludo. Zato se nastavljam gombati sa svime.
Suma sumarum: ljudi su čudna vrsta.

Post je objavljen 18.08.2004. u 22:43 sati.