Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getoverit

Marketing

Nova svađa...

I can't take this anymore...
Kad god mu kažem nešto o mojim osjećajima, otvorim temu "nas" on mi kaže kako sam dosadna postala, kako se sa mnom više neda razgovarati. Kaže kako ja živim u svijetu iluzije...možda i živim...jel bi to bilo tako strašno. Ne sviđa mi se stvarnost, pa šta? Govori mi kako ja njega ne volim, da ne mogu to tako samo govoriti....a znam da to govori da bi opravdao svoje ponašanje i bolje se osjećao jer on ne osjeća te stvari.
Došla mi je sestra danas s mora...starija je od mene 2 godine...uvijek mi je lijepo s njom pričati. Svaki put kad se vidimo pričamo noćima...valjda su sve sestre takve;-)
Možda i ne trebam ništa forsirati...pustit ću da se stvari odvijaju kako god... iako mi je to teško s obzirom da volim imati sve pod kontrolom. Valjda se trebam malo opustiti.

Ovo mi je već osmi dan da ne mogu spavati preko noći,zaspem pred jutro i dižem se poslije podne...moji misle da sam se razbolila ili nešto. Neznam šta mi je...možda se samo previše živciram. Idem sad odmah u krevet...popit ću toplo mlijeko...kažu da to pomaže.....whatever!


Post je objavljen 17.08.2004. u 22:45 sati.