Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/xiola

Marketing

5 Bozjih zapovijedi

Znala sam da ce mi se predoziranje gledanja emisija poput onih na VH-1 tipa "Motley Crue/Ozzy Osbourne/Motorhead/ubaci grupu po izboru: Behind the Music" jednog dana obit o glavu. Dobro je imat i starijeg buraza koji se nekad davno furao na Tygers of Pan Tang, Judas Priest i Montrose.

Pet pravila kako postic i zadrzat slavu:

1) Svi clanovi benda moraju imat dugu kosu (o, boze, zar stvarno?): skolski primjer=Iron Maiden (Dickinson faza broj 1); jos bolje ako postoji kombinacija duge kose i brcetine a la Motorhead (Lemmy).

2) Moras nosit traper, kozu i ne previse spandexa. Skolski primjer=Saxon (taj t:k:s omjer su doveli do savrsenstva), Status Quo (prije 'In the Army Now' faze). Niposto ne smijete bit kao Scorpionsi (overdose spandexom vas nece uciniti mega cool).

3) Moras steci ovisnost drogama (well, you don't say!). Ili alkoholu (well, you don't say part 2). Pozeljno je i jedno i drugo. Recimo, Black Sabbath (droga i alkohol), Aerosmith (prije nego su se usminkali: isto, droga i alkohol), Motley Crue (droga, alkohol, groupies). Krscanski heavy metal bendovi se ne racunaju.

4) Moras imati barem jednu laganicu i snimit spot za nju (idealno, pola spota mora bit u slou moushunu i moraju se vidjet upaljaci kako gore). Idealan primjer su Poison, Bon Jovi, Def Leppard, Guns'n'Roses. Oni koji padaju na tom ispitu: Megadeth, Napalm Death.

5) Dobro je nosit razdrljene jednodjelne kostime (recimo, kao gimnasticari) a la Ratt, Tygers of Pan Tang (otkako je buraz jednom davno kupio jednu njihovu plocu ne mogu ih izbit iz glave), Twisted Sister. Nakon sto se kostim razdrlji golim rukama, konci koji vise se fino mogu zavezat oko glave (Justin iz The Darknessa) da se upotpuni dozivljaj.

Ma, imala sam u planu napisat jos 5, da upotpunim desetku, ali lijenost je ucinila svoje. I wanna rock, stono bi Dee Snyder rekao.

Post je objavljen 16.08.2004. u 14:23 sati.