Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/freya

Marketing

Za bubamaru



Danas sam bila na sa ekipom na Dunavu, na ostrvu koje se zove Bela Stena, i nalazi se u blizini Panceva.Jedan nas ortak ima tamo vikendicu, pa smo se ceo dan druzili.Sa nama je bila i jedna lopta koja je jako podsecala na bubamaru,pa smo je tako i prozvali.Igrali smo se sa njom u vodi, a posle smo igrali odbojku i fudbal na plazi.Posteno smo je izbubecali.
Mislim da nam je bubamara danas prozela dan, i usla u svaku njegovu poru.
A kad malo bolje razmislim,bubamara za mene ima mnogo vece znacenje, nego sto bi mi to i palo na pamet, onako povrsno razmisljajuci.
Jedog dana je moj otac po povratku sa puta iz Francuske mami doneo brosh u obliku bubamare.Onda se tu nasla moja tetka i rekla :"Jao, pa oni su jos uvek u tom fazonu". Brat i ja smo pitali istovremeno:"U kom to fazonu?". A tetka se samo nasmejala i rekla:"Nije mi jasno kako niste do sada provalili da je bubamara njihov zastitni znak?"
I onda krene ubrzano premotavanje filma... Ha... pa da, sta li rade one silne plisane bubamare kod babe i dede u Somboru, na polici u maminoj sobi? Zasto je tata imao na svojoj staroj torbi koju je nosio na posao veliku nalepnicu bubamare?
Bubamara je u stvari svuda oko mene,bubamara je deo mene, ja sam deo bubamare...
Izvini bubamaro sto ti ranije nisam posvetila vise paznje.
Ovaj post posvecujem bubamari, i masem jednom liku sa cool liste koji mi je dao inspiraciju, i skrenuo paznju na nju.
Bubamara rulz, a ja i dalje ostajem da pisem blog, no matter what!



Post je objavljen 15.08.2004. u 23:34 sati.