Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/tinach

Marketing

E moj Dinamo...

Usro si se.
Vratila sam se s tekme razočarana. Nit su pokazali kaj znaju, nit je bilo na njihovoj razini. Zdenko se još i borio, al jebeš to kad Niko nije mogao istrčati više od 20 m bez da se zapuše..Zahora je tu i tamo trčao ko muha bez glave a da nije skužio kud lopta ide..ma fuj. I gospodin Jurčević vadi napadače van 10 min prije kraja da bi zabetonirao obranu..koja dobi onda gol. Turina se bacio ko krava na pod..i eto lopte u mrežu.
Iživcirala me krava iza mene čiji komentari nisu imali veze s nogometom..samo je cijelo vrijeme ponavljala kak zna ovog, kak zna onog. Pa jel to Agić ima pramenove ili ne. Koga to briga.
Prvi put sam bila na tekmi na Varteksu po ovak lijepom vremenu i iznenadio me broj publike. Ko da se cijeli Vž sjatio na stadion. Jer voli nogomet, aha, right. Bilo je više pozera nego subotom u Zagrebu na Špici.
A da ne govorim o tome koliko se naprlitanih kokoši nacrtalo pred vrata svlačionice pred kraj tekme. Jer će baš njih Niko zapaziti..zaljubiti se i živjet će dugo dugo godina i sretnom i dobro financiranom braku. Ne znam jel sam ja to glupa pa tak mislim, ili ko je tu lud, ali ja za utakmice preferiram sportski outfit. Baš mi treba da si slomim nogu kad u štiklama skačem i nerviram se zbog danog ili dobivenog gola. Ali znate kak se veli, sto ljudi, sto čudi.



Post je objavljen 15.08.2004. u 19:37 sati.