Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/getoverit

Marketing

Dolaze mi sinoć redom njegove poruke, sve nešto pune emocija, sad je njemu do sexa odjednom, sanja me.....tralala...
Ma znala sam da će biti ovako, svaki puta kad se ja odmaknem, odlučim preuzeti svoj život u svoje ruke, odlučim da će biti bolje od sada....evo njega sa svojim pričama kako mu nedostajem. Son of a bitch!
A ja sam još uvijek preslaba da bi mu rekla ne. Mislim ono... možda će biti bolje, šta ako ga izgubim zauvjek....
Pa šta ako....kao da mi nebi bilo bolje bez njega. Samo me sjebava iz dana u dan..... Zašto sam se toliko vezala uz njega....?

get away from me,give me my space back,you gotta go, just GO,everything comes down the memories of you,i've kept it in but i'm letting you..i let you go so get away from me,give me my space back, you gotta go, just -GO! (LINKIN PARK)



Moja najbolja prijateljica je u vezi sa bratićem od Njega. Ona je sada na moru, bez njega... Nalazim se u tako glupavoj situaciji...jedna druga frendica mi je neki dan došla i rekla(bez da sam ju pitala) kako zna da je dečko od moje best friend spavo s nekom trebom..., morala sam joj obećati da neću reći ništa....ali kako da to napravim,pa izdati ću prijateljicu, a opet te glasine možda i nisu istinite, a ja ne vjerujem u to jer ju dečko obožava i teško mi je povjerovati u to. A i ta cura koja mi je to rekla je najbolja prijateljica od tog dečka i ne podnosi moju best friend.....ovo ni ja ne kužim!
Ma nisam ja za ovo...nakostriješim se od same pomisli na svađe, pa zar nismo to prerasli....come on people...



Post je objavljen 14.08.2004. u 17:56 sati.